Categorieën

Service

Wie verdient de Onderwijsprijs Maassluis 2022?

Wie verdient de Onderwijsprijs Maassluis 2022?
Onderwijs

Wie verdient de Onderwijsprijs Maassluis 2022?

  • Redactie
  • 11-01-2022
  • Onderwijs

Portret van de winnaar van de Onderwijsprijs Maassluis 2021

MAASSLUIS - De gemeente Maassluis reikt dit jaar opnieuw de Onderwijsprijs Maassluis uit. Kent u iemand die deze prijs verdient vanwege zijn of haar inzet voor onderwijs of kinderopvang in Maassluis? Vul dan het nominatieformulier in.

,,Met de Onderwijsprijs willen we onze waardering laten zien aan docenten, leerlingen en anderen die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor het onderwijs en de kinderopvang in Maassluis”, aldus wethouder Fred Voskamp. ,,Iedereen die actief is in de kinderopvang en op scholen in het lager en middelbaar onderwijs kan genomineerd worden voor de prijs. Dus naast leerkrachten, schoolleiders en pedagogisch medewerkers, ook kinderen, ouders, conciërges en vrijwilligers.”

Categorieën
Iedereen kan iemand nomineren voor de Onderwijsprijs in een van de drie categorieën:
  • Leerlingen
  • Personeel werkzaam op de kinderopvang, IKC en onderwijs
  • Overige medewerkers en betrokkenen (vrijwillig en betaald)
Een onafhankelijke vakjury kiest voor iedere categorie een winnaar. De uiteindelijke winnaars ontvangen de prijs uit handen van de wethouder op maandag 7 maart.

Formulier
Wilt u iemand aanmelden voor de Onderwijsprijs Maassluis 2022? Meer informatie en het nominatieformulier vindt u via www.maassluis.nl/onderwijsprijs. Nomineren kan tot en met 14 februari.