Categorieën

Service

Wij zoeken versterking voor ons team!

Wij zoeken versterking voor ons team!
Bedrijven nieuws

Wij zoeken versterking voor ons team!

  • Redactie
  • 16-07-2015
  • Bedrijven nieuws
Wij zoeken versterking voor ons team!

VLAARDINGEN/MAASSLUIS/SCHIEDAM – Heb jij ook een passie voor lokaal nieuws ? Kun je die passie overtuigend overbrengen op anderen ? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken voor Lokaal24 !

Lokaal24 brengt puur lokaal nieuws. Het landelijke nieuws en het wereldnieuws laten we graag over aan anderen. Wat er lokaal gebeurt, in wijken en buurten, daar gaan wij voor ! Met de websites Schiedam24, Vlaardingen24 en Maassluis24 timmeren wij in de Waterwegregio al behoorlijk aan de weg en vanaf september 2015 zullen we ook in andere delen van het land actief zijn.

Voor de websites in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis zijn wij op zoek naar iemand die in deze steden nieuwe adverteerders weet te werven. De werkzaamheden zullen bestaan uit het verkopen van banners, bedrijfspagina's en advertorials. Je beloning bestaat uit een vast percentage van elke gerealiseerde verkoop.

Jij bent iemand die de 'lokale' filosofie van Lokaal24 kan uitdragen: lokaal nieuws gebracht door lokale journalisten die hun stad uitstekend kennen en ermee verbonden zijn. Je bent zelfstandig en representatief en hebt een resultaatgerichte mentaliteit. Verder heb je een goed netwerk en kun je dat ook verder snel uitbouwen.

Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan contact op met Erik Meijer, tel. 06 - 40 101 238, e-mail: [email protected]