Categorieën

Service

Wilson & Wakeman in De Kroepoekfabriek

Wilson & Wakeman in De Kroepoekfabriek
Uit

Wilson & Wakeman in De Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 08-04-2022
  • Uit
Wilson & Wakeman in De Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - Damian Wilson en Adam Wakeman komen op zaterdag 16 april naar De Kroepoekfabriek. Wakeman, toetsenist en gitarist bij onder andere Ozzy Osbourne en Black Sabbath, en Wilson, songwriter en zanger op meer dan zeventig albums van collega’s, spelen nummers uit hun beider oeuvres en gezamenlijke albums.

Het duo Wilson & Wakeman bespeelt de piano en akoestische gitaar en zingt. De muziek die ze maken en waaraan ze zelf veelvuldig hebben meegewerkt, gaat van rock en jazz tot klassiek. Hoewel de mannen samen drie albums hebben gemaakt, kennen ze elkaar al langere tijd door diverse samenwerkingen in andere formaties.

Wilson is een zanger en songwriter die inmiddels aan meer dan zeventig albums heeft meegewerkt. Denk aan artiesten als Headspace, Threshold, Ayreon en Rick Wakeman’s English Rock Ensemble. Als soloartiest bracht hij vijf albums uit en speelde hij de hoofdrol in Les Misérables UK. Wakeman behaalde successen als toetsenist en gitarist bij Ozzy Osbourne en Black Sabbath. Ook werkte hij met namen als Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en anderen. Recentelijk deed hij het goed in de jazz met zijn project ‘Jazz Sabbath’.

Wilson & Wakeman
Zaterdag 16 april
Open: 20.30 | Aanvang: 21:00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →