Categorieën

Service

Ya, dat is iets Indisch met Ricky Risolles en Tante Lien

Ya, dat is iets Indisch met Ricky Risolles en Tante Lien
Uit

Ya, dat is iets Indisch met Ricky Risolles en Tante Lien

  • Redactie
  • 17-09-2021
  • Uit
Ya, dat is iets Indisch met Ricky Risolles en Tante Lien
VLAARDINGEN - Na het overweldigende succes van de eerste reeks optredens gaat cabaretier Ricky Risolles (Jaro Wolff), wereldberoemd onder de Indo’s en Indo-lovers, na twee jaar eindelijk weer door het land met zijn langverwachte theatershow Ya, dat is iets Indisch… En dat doet hij niet alleen, bijgestaan door niemand minder dan Tante Lien (Wieteke van Dort) laat Ricky op vrijdag 24 september (20.15 uur) in de Stadsgehoorzaal zijn kijk op zijn Indisch-zijn horen aan eenieder die ‘gila’ (gek) genoeg is om te luisteren.

Ricky omschrijft zichzelf als een nobele, aardige, keigave, adembenemende, lieve, sensationele, enerverende, krachtige, aantrekkelijke, lekkere, intelligente én bescheiden Indo. Daar waar Ricky bekend staat om zijn hoge grapgehalte zorgt Tante Lien voor afwisseling met een stukje nostalgie. De twee worden ondersteund door een fantastische band met de Indische muzikale grootheden Guus Paat (gitarist Ernst Jansz), Pim Fuchs en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer).

Door middel van verhalen en muziek geeft Ricky zijn kijk op zijn Indisch-zijn aan eenieder die ‘gila’ (gek) genoeg is om te luisteren. Wie denkt dat de show alleen bestemd is voor Indische mensen komt bedrogen uit. Ook de ‘Belanda’ (Nederlander) is lovend over Ya, dat is iets Indisch…. Ricky houdt de ‘Indo’ een spiegel voor, maar ook de harten van de autochtone Nederlander worden veroverd met zijn vlotte grappen. Naast verrassende dialogen met Wieteke zullen de hits ‘Arm Den Haag’ en ‘Ajoen Ajoen’ niet ontbreken. De muzikanten zorgen ervoor dat tevens muziekliefhebbers aan hun trekken komen met onder andere een medley van The Everly Brothers.

Ricky Risolles ft. Tante Lien – Ya, dat is iets Indisch
Vrijdag 24 september – 20.15 uur
Toegangsprijs: € 19,00
Kaarten bestellen
Meer informatie over het (aanmaken van het) coronatoegangsbewijs.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →