Categorieën

Service

Zomeractiviteiten en Parklif/ve festival in Theater Koningshof

Zomeractiviteiten en Parklif/ve festival in Theater Koningshof
Uit

Zomeractiviteiten en Parklif/ve festival in Theater Koningshof

  • Redactie
  • 10-07-2021
  • Uit
Zomeractiviteiten en Parklif/ve festival in Theater Koningshof
MAASSLUIS - Komende zomer organiseert Theater Koningshof tal van leuke zomeractiviteiten voor jong en oud tijdens ons zomerprogramma die start op 7 juli en eindigt op 29 augustus a.s. De hele zomer zijn er dus volop leuke activiteiten te doen in en om Theater Koningshof. Zo zijn er dansworkshops te volgen van Dancecompany M'Joy, kun je je aanmelden voor een masterclass van Dieuwertje Heuvelings over Spotify en de muziekindustrie, is er een masterclass all around rap en kun je danslessen volgen bij Mambo Mike in de Danstuin. Ook organiseert het theater een Golden Oldies programma voor senioren (samen koken en muziek), is er een Mamacafé en zijn er voor de kids leuke kinderactiviteiten van Stichting Wijzer. Je kunt een filmpje pakken tijdens de Parkbios in de open lucht van 19 tot en met 21 augustus a.s.

De meeste zomeractiviteiten zijn gratis of tegen een gereduceerd tarief. Aanmelden kan via de site van Theater Koningshof of bij de desbetreffende partner. Alle activiteiten vinden plaats in het park achter Theater Koningshof. Informatie vind je terug op de website van Theater Koningshof: www.theaterkoningshof.nl - events (Zomeractiviteiten).

Parklif/ve

Aansluitend aan de zomeractiviteiten vindt er het festival Parklif/ve plaats van 25 augustus tot en met 29 augustus in het park achter Theater Koningshof. Dit festival omvat verschillende culturele activiteiten en mooie voorstellingen, in het park. Op het programma staan o.a. dans je gezond workshops, een Nordic walking clinic, twee prachtige kindervoorstellingen voor de allerkleinsten: André het Astronautje (4+) en Raad eens hoeveel ik van je houd (2+), een stand-up comedyshow vanuit een caravan, een geweldige muzikale cabaretvoorstelling van Janneke Jager, een silent disco met fijne popclassics om op te swingen en een lazy Sunday middag met klassieke muziek. Een zeer gevarieerd programma dus. Kijk voor aanmelden, informatie en tickets op de site van Theater Koningshof: www.theaterkoningshof.nl – events (Parklif/ve).

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →