Categorieën

Service

Zwemvierdaagse voor De Steenen Dijck zwemmers

Zwemvierdaagse voor De Steenen Dijck zwemmers
Sport

Zwemvierdaagse voor De Steenen Dijck zwemmers

  • Redactie
  • 09-04-2023
  • Sport
Zwemvierdaagse voor De Steenen Dijck zwemmers
MAASSLUIS - De zwemmers van De Steenendijck Dijck, onderdeel van Zwemvereniging vlaardingen-Schiedam, hebben de afgelopen weken meegedaan aan de Zwemvierdaagse. Zwemmers uit Maassluis en omgeving, met een beperking, zijn bij deze groep van harte welkom. Dit sportieve evenement vond de afgelopen weken, telkens op donderdagavond tussen 19.15-20.00 uur, plaats in zwembad de Dol-fijn. De deelnemers die vier avonden mee hebben gezwommen, krijgen na afloop een oorkonde en medaille.

Gisteravond werd het geheel feestelijk afgesloten. Zwembad de Dol-fijn trakteerde alle zwemmers op heerlijk gebak. De wethouder van sport, Denise Mulder, reikte samen met Myra Houdijk, voorzitter ZVVS-DSD, de oorkondes en medailles uit. Ronald Brouwer kreeg als eerste de medaille opgespeld, hij heeft maar liefst 26 keer deelgenomen!

Ter afsluiting werd een groepsfoto gemaakt en gingen alle DSD-zwemmers met een goed gevoel, een kleurig Paasplantje en een presentje van de Gemeente huiswaarts. Dank aan alle vrijwilligers die iedere donderdagvond weer klaar staan om onze toppers een fijne avond te bezorgen. (www.zvvs.de-steenen-dijck.nl)