Maassluise café-eigenaar dood gevonden in Rijswijk

14-03-2018 112 Redactie

MAASSLUIS - Een 52-jarige man uit Maassluis is dinsdag 13 maart dood aangetroffen in een woning in Rijswijk. Het zou gaan om Lian Boel, eigenaar van Café 't Smitje, zo meldt WOS. De 46-jarige bewoner van de woning is aangehouden door de politie.

Gezien de omstandigheden waaronder agenten de overleden man aan het begin van de avond aantroffen, wordt een misdrijf in de relationele sfeer niet uitgesloten. De betrokkenheid van de 46-jarige bewoner bij het overlijden van het 52-jarige slachtoffer uit Maassluis wordt nader onderzocht. De verdachte werd onwel aangetroffen in de woning en werd per ambulance voor onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis. Forensische en tactische opsporing doen uitgebreid onderzoek in en rondom de woning.

Getuigen gezocht
De districtsrecherche zoekt getuigen. Hebt u informatie of hebt u iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de woning aan de Doelenstraat? Neem dan contact op met de districtsrecherche Delft-Westland-Rijswijk via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.



Gerelateerd