Excelsior-trainer Rijsdijk vertrekt naar Jong Sparta

31-03-2018 Sport Redactie

MAASSLUIS - Trainer Jeroen Rijsdijk verlaat komend seizoen Excelsior Maassluis de hoofdtrainer van Jong Sparta Rotterdam. Naast hoofdtrainer bij de beloften wordt Jeroen ook assistent-trainer bij het eerste elftal. Dit seizoen liep hij in het kader van de cursus coach betaald voetbal al stage bij de Kasteelclub.

Jeroen is aan zijn derde seizoen bezig in Maassluis. In zijn eerste seizoen behaalde hij direct het kampioenschap van de topklasse en sleepte hij als klap op de vuurpijl het allerlaatste Algeheel Kampioenschap bij de amateurs binnen. Vorige seizoen eindigde hij op een keurige vijfde plaats in de Tweede Divisie.

Eerder dit seizoen werd bekend dat de trainer volgend seizoen bij Excelsior zou blijven, de trainer komt nu terug op die beslissing. "Alhoewel we het erg jammer vinden dat Jeroen ons gaat verlaten, hebben we begrip dat hij volgend seizoen kiest voor een stap naar het betaald voetbal," meldt het bestuur van Excelsior. "Wij wensen hem veel succes bij onze opleidingspartner uit Rotterdam!"

 Gerelateerd