Categorieën

Service

AED en reanimatiecursussen van Rode Kruis

AED en reanimatiecursussen van Rode Kruis
Nieuws

AED en reanimatiecursussen van Rode Kruis

  • Redactie
  • 18-02-2017
  • Nieuws
MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Iemand is in nood, wat kun je doen? Wat is belangrijk, wie moet je waarschuwen en wat mag je niet doen? Wil je in die  situatie helpen, dan is het belangrijk om je op te geven voor deze Rode Kruis AED en reanimatiecursussen.

Altijd  2 x op een dinsdagavond van 20.00 -22.00 uur. Aanmelden voor de cursus kan via de e-mail. De cursus wordt gegeven door een ervaren Rode Kruis docent in het Rode Kruis afdelinggebouw. Er zijn nog plaatsen vrij in maart!   

Data
Dinsdag 7 en 14 maart, locatie Floris de Vijfdelaan 136 te Vlaardingen
Dinsdag 4 en 11 april, locatie Trimpad 4 te Vlaardingen, tegenover het Campanile hotel.
Dinsdag 9 en 16 mei, locatie Trimpad 4 te Vlaardingen
Dinsdag 6 en 13 juni locatie Trimpad 4 te Vlaardingen locatie Trimpad 4 te Vlaardingen

Minimum leeftijd is 16 jaar en de cursusonkosten bedragen: € 70,-  inclusief cursusboek en certificaat. Verschillende ziekteverzekeringen vergoeden een deel van de cursus onkosten, kijk zelf even in de polisvoorwaarden. Overleg ook eens met je werkgever.

Aanmelden kan via het emailadres: [email protected]. Vermeld hierbij je (voor)naam, adres en postcode, telefoonnummer, geboortedatum en ook op welke data je de cursus wil volgen. Mocht de cursus vol zijn, dan wordt je gebeld.

Informatie is ook verkrijgbaar bij het Rode Kruis Nieuwe Waterweg Noord afdelingskantoor, telefoonnummer: 010-2342049 iedere werkdag van 09.00 – 12.00 uur.

MC Haarstudio

Wagenstraat 113, Maassluis

Meer over MC Haarstudio →