Categorieën

Service

Alzheimer Café in De Tweemaster

Alzheimer Café in De Tweemaster
Gezond

Alzheimer Café in De Tweemaster

  • Redactie
  • 11-10-2023
  • Gezond
Alzheimer Café in De Tweemaster

MAASSLUIS - Dinsdag 17 oktober is er een Alzheimer Café in De Tweemaster in Maassluis. Dit keer staat de kleinschalige woonvorm ‘De Herbergier’ voor mensen met dementie centraal.

Bewoners van ‘De Herbergier’ in Delft wonen in een appartement en ontvangen zorg waar nodig. Zij krijgen ondersteuning en hulp van verpleegkundigen, gasten, bewoners en huisgenoten. Dagelijks zetten zij zich in voor een betekenisvolle invulling van de dag. Jan Willem Stellingwerf, woont en werkt bij De Herbergier en laat u kennismaken met deze woonvorm.

Kom gerust kijken en luisteren of kom voor de gezelligheid naar het Alzheimer Café in De Tweemaster in Maassluis. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Het Alzheimer Café is gratis toegankelijk.

Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Minters Mantelzorg. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →