Categorieën

Service

Alzheimer Café: Zorgkantoor DSW op bezoek

Alzheimer Café: Zorgkantoor DSW op bezoek
Gezond

Alzheimer Café: Zorgkantoor DSW op bezoek

  • Redactie
  • 09-05-2022
  • Gezond
Alzheimer Café: Zorgkantoor DSW op bezoek
MAASSLUIS - Op dinsdag 17 mei is er vanaf 19.00 uur tot 21.30 uur weer een bijeenkomst van het Alzheimer Café Maassluis. Diana Bursalioglu, medewerker Zichtbaar Zorgkantoor komt op bezoek en is gastspreker. Zij zal uitleggen wat het Zichtbaar Zorgkantoor doet, specifiek voor mensen die te maken hebben met een vorm van dementie. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen aan Diana Bursalioglu.

Zorgkantoor DSW vervult de rol van zorgkantoor in de regio Westland, Schieland en Delfland. Er zijn verschillende taken die het zorgkantoor uitvoert. Daarbij horen: afspraken maken met zorgaanbieders, verhouding tussen behoefte en aanbod controleren, kwaliteit toetsen etc. Een en ander zal worden toegelicht deze avond en er is ruimte om elkaar te ontmoeten.

Het Alzheimer Café in De Tweemaster aan het Vondelpark 2 in Maassluis is geopend vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis inclusief thee en koffie. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Stichting Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →