Categorieën

Service

Argos Mobiel verduurzaamt met inzet elektrische auto’s

Argos Mobiel verduurzaamt met inzet elektrische auto’s
Gezond

Argos Mobiel verduurzaamt met inzet elektrische auto’s

  • Redactie
  • 27-01-2022
  • Gezond
Argos Mobiel verduurzaamt met inzet elektrische auto’s
MAASSLUIS - Argos Mobiel verduurzaamt! De benzineauto’s zijn vervangen door elektrische auto’s en staan klaar voor een vliegende start per 1 februari in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam.

Argos Mobiel biedt ouderen en minder mobiele mensen vervoer binnen handbereik. Dat gebeurt op dit moment in Schiedam en met benzineauto’s. Per 1 februari aanstaande is Argos Mobiel ook actief in Maassluis en Vlaardingen én worden de benzineauto’s ingeruild voor duurzame, elektrische exemplaren.

,,Wij zijn heel blij met onze nieuwe auto’s. Ze zijn beter voor het milieu en bieden ook nog eens meer comfort en gemak voor de vrijwillige chauffeurs en passagiers. Wij zijn heel benieuwd naar de eerste ervaringen en kijken uit naar de start!'', aldus Karin Hersbach van Argos Zorggroep.

Argos Mobiel is bedoeld voor korte ritjes, bijvoorbeeld naar de supermarkt, de huisarts of een opstappunt van het Openbaar Vervoer. Voor een kleine bijdrage halen vrijwillige chauffeurs mensen thuis op en zetten zij hen voor de deur af op elke gewenste bestemming binnen de eigen gemeente. Meer weten over de mogelijkheden van Argos Mobiel? Neem dan contact op met Argos Services via telefoonnummer 010 - 427 83 90.

Argos Mobiel is een initiatief van Argos Zorggroep en wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen eo., Zorgkantoor DSW en de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →