Categorie├źn

Service

Beleef de ultieme experience met X-Cube in Theater Koningshof

Beleef de ultieme experience met X-Cube in Theater Koningshof
Uit

Beleef de ultieme experience met X-Cube in Theater Koningshof

  • Redactie
  • 05-07-2021
  • Uit
Beleef de ultieme experience met X-Cube in Theater Koningshof
MAASSLUIS - Theater Koningshof is weer open. Na alle restricties en Corona-maatregelen, bruist het theater in Maassluis weer volop en vinden er activiteiten en voorstellingen plaats (op 1, 5 meter, zonder test- of vaccinatiebewijs). Theater Koningshof maakt zich op voor de zomer met zomeractiviteiten, een Parklif/ve festival en parkbioscoop. Ook kan de X-Cube weer geboekt worden voor een interactief uitje samen met collega’s, vrienden of familie. Ga samen met jouw vrienden, familieleden of collega's het avontuur aan! Word jij een meesterspion in deze exclusieve escape-beleving? Zin in een geweldig spel? Teamexperience? Vriendenuitje of familiespel? Boek de X-Cube een unieke beleving voor iedereen!

Hoe werkt de X-Cube

De X-Cube bestaat uit een kubus van 16 m², heeft een groot touchscreen en is ingericht volgens een bijpassend thema. Een complete beleving voor 2-6 personen waarin geluid, beeld en spel samenkomen. In de X-Cube zit een groot 4K display met touch bediening. Je hebt dus haarscherp beeld aangevuld met vol geluid om de beleving helemaal compleet te maken. In de X-Cube heb je een uur de tijd voor je beleving. Werk dus goed samen en communiceer goed. Wie weet zet jij wel de hoogste score neer! De X-Cube is altijd van binnen te openen, zonder dat de beleving stopt. En je telefoon mag je gewoon tijdens het spel bij je hebben :-)

De X-Cube werkt als een escaperoom maar dan is het een combinatie van elektronische en analoge tools met de modernste technieken. Het voordeel van de X-Cube is dat je nooit helemaal wordt opgesloten en de spellen hypermodern en uitdagend zijn. Je kunt er met vrienden, collega’s of familie een levensecht interactief spel spelen met twee – zes personen. De games worden automatisch aangestuurd. De kubus is interactief met veel mogelijkheden voor verschillende spellen.

X-Cube in Maassluis

Gerben van Leeuwen en Martin van der Meer, Maassluise ondernemers, zijn blij met Theater Koningshof als locatie. ,,Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het is ontzettend fijn om op deze locatie onze klanten te ontvangen om X-Cube verder op de markt te brengen en natuurlijk ook voor gasten om het X-Cubespel te spelen." Durf jij de challenge aan? Reserveer jouw tickets via de site van X-Cube: https://www.x-cube.nl/

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →