Categorie├źn

Service

Bibliotheek Maasland gaat niet meer open

Bibliotheek Maasland gaat niet meer open
Nieuws

Bibliotheek Maasland gaat niet meer open

  • Redactie
  • 14-05-2020
  • Nieuws
Bibliotheek Maasland gaat niet meer open
MAASLAND/MAASSLUIS – Servicepunt Bibliotheek Maasland sluit vanaf 1 juli de deuren. De ruimte die de Bibliotheek de Plataan van Daltonschool de Schutse huurt is vanaf 1 juli 2020 door de school nodig waardoor de Bibliotheek deze locatie moet verlaten. Omdat het servicepunt momenteel gesloten is vanwege het coronavirus, gaat de vestiging niet meer open.

De bibliotheken in Midden-Delfland staan bovendien voor een bezuinigingsopdracht vanuit de gemeente voor 2021. De oplossing van de bezuiniging wordt gezocht in de ‘Bibliotheek op School’. Met de Bibliotheek op School slaan onderwijs en Bibliotheek de handen ineen en komt er dagelijks aandacht voor leesplezier en mediawijsheid op school én thuis. Verder wil Bibliotheek de Plataan kijken om een uitleenpunt voor ouderen elders in Maasland te openen. Hiermee komt het Servicepunt zoals deze nu bestaat te vervallen.

Het Servicepunt in Maasland is momenteel gesloten in verband met het coronavirus omdat de gewenste 1,5 meter afstand niet in acht kan worden genomen. Het Servicepunt zal daarom niet meer open gaan. Medio half juni wordt gestart met het leegruimen van deze locatie. Heb je nog materialen thuis die ingeleverd moeten worden? Dan kun je deze inleveren in de inleverbox bij de ingang van de Schutse of in één van de andere vestigingen.