Categorieën

Service

Captain Kaiser in De Kroepoekfabriek

Captain Kaiser in De Kroepoekfabriek
Uit

Captain Kaiser in De Kroepoekfabriek

  • Advertorial
  • 27-02-2024
  • Uit
Captain Kaiser in De Kroepoekfabriek

Captain Kaiser komt naar De Kroepoekfabriek. (Foto: De Kroepoekfabriek)

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Op vrijdag 8 maart komt het Belgische Captain Kaiser naar De Kroepoekfabriek: keiharde punk. In 2023 stonden zij al op Jera On Air, Zwarte Cross, Pukkelpop en Sniester, nu is De Kroepoekfabriek aan de beurt. Met support van bands Bayline en Mikki Wood belooft het een avond vol melodieuze en vooral hardcore punk(rock) te worden.

Een Vlaamse band die punk tot in de poriën heeft zitten. Captain Kaiser zet zalen in het zweet zonder daar onzin bij te verkondigen. De groep staat bekend om haar rauwe en rijpe punk, voorzien van pakkende melodieën. De een noemt het postpunk, de ander hardcore, maar je kan de songs ook gewoon voelen. Precies daar waar ze pijn doen. Toch blijft de band zoeken naar hoe het muzikaal sterker en emotioneel dieper kan. Hun nieuwe plaat ‘RHYME&REASON’ verscheen in het najaar van 2023 en laat zien dat zowel de band als de frontman zijn gegroeid.

Bayline maakt punkrock met een vleugje emo en zit soms tegen hardcore aan. Hun pakkende, melodieuze en rauwe nummers zijn de perfecte uitlaatklep om jezelf te laten gaan. Ze speelden eerder al shows samen met onder meer Antillectual, Mayleaf en Bony Macaroni. Mikki Wood is een punkrocktrio met een DIY-cultuur. De band maakt snelle energieke tracks waarin ze ruwe kracht en strakke riffs combineren met melodieën die lekker blijven hangen. Al met al een avond vol pakkende melodieën, rauwe muziek en snoeiharde gitaren; een must-see voor elke punkliefhebber! Deuren openen om 20:00 uur, aanvang is om 20:30 uur. Tickets en meer informatie is te vinden op de website van De Kroepoekfabriek.

Captain Kaiser (BE) + Bayline + Mikki Wood
Vrijdag 8 maart
Open: 20.00 uur | Aanvang: 20.30 uur

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →