Categorieën

Service

Comedy Camper: de line-up is bekend!

Comedy Camper: de line-up is bekend!
Uit

Comedy Camper: de line-up is bekend!

  • Redactie
  • 09-08-2023
  • Uit
Comedy Camper: de line-up is bekend!
MAASSLUIS - In de zomer van 2021 kwam de Comedy Camper al aar Parklif/ve Festival in het park achter Theater Koningshof. Dat was zó’n leuke avond dat de camper dit jaar weer neerstrijkt in Maassluis! Inmiddels is ook de line-up van deze hilarische avond vol goede grappen bekend… Benieuwd naar de comedians die het park achter Theater Koningshof op donderdag 17 augustus zullen laten schudden van het lachen?! Lees dan snel verder!

Vier comedians, één camper, heel veel lol

Op donderdagavond 17 augustus staan Roel C. Verburg, Davey Turnhout, Johan van Gulik en Arjan Kleton voor je klaar om je een avondje mee te nemen in heel wat grappen en grollen. Roel C. Verburg is voor Maassluis geen onbekende: in 2022 stond hij als onderdeel van Schater aan het Water bij het Douanehuisje, waar hij flink wat indruk maakte met zijn scherpe teksten en rake grappen.

Davey Turnhout is stand-up comedian en won in 2019 de Juryprijs op het Amsterdas Studenten Cabaret Festival. Davey ziet er misschien wat alledaags en relaxt uit, maar laat je niet in de maling nemen: Davey heeft een zwart gevoel voor humor en staat bekend om harde grappen – die gelukkig wel altijd gebracht worden met heel veel liefde.

Johan van Gulik is een ras-Amsterdammer. Met zijn platte Amstedamse accent en innemende persoonlijkheid krijgt hij de lachers altijd op zijn hand. Zijn act is brutaal en scherp en zit vol grappen over o.a. zijn ex-vriendin, zijn studie medicijnen en zijn bezoekjes aan homo-cafés. Zelfs als je een hekel hebt aan 020 zul je van Johan gaan houden!

Ook Arjan Kleton komt terug naar Maassluis. Deze bartender / comedian is sinds zijn succesvolle debuut ‘Met de fles grootgebracht’ nog regelmatig teruggekeerd naar Theater Koningshof met zijn herkenbare verhalen, snelle interacties, persoonlijk drama en vooral veel grappen. Vanachter de bar heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen kunnen bestuderen – en dat zorgt voor flink wat input voor zijn comedy shows!

Benieuwd?

Ben jij benieuwd naar de optredens van Roel C. Verburg, Davey Turnhout, Johan van Gulik en Arjan Kleton? Bestel dan tickets voor de Comedy Camper op donderdagavond 17 augustus! Zien we je dan bij Parklif/ve Festival?

Kijk voor meer info & tickets op www.theaterkoningshof.nl/agenda.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →