Categorieën

Service

Compliment aan de mantelzorger!

Compliment aan de mantelzorger!
Gezond

Compliment aan de mantelzorger!

  • Redactie
  • 08-11-2022
  • Gezond
Compliment aan de mantelzorger!
MAASSLUIS - Ook dit jaar wordt er door de gemeente Maassluis waardering uitgesproken voor de mantelzorgers. Daarom zijn er in de week van 7 t/m 12 november verschillende activiteiten georganiseerd door Minters Mantelzorg speciaal voor mantelzorgers in Maassluis.

De groep mantelzorgers is niet meer weg te denken uit ons land. Zij vinden het zelf vaak logisch, ‘dat doe je gewoon’, hoor je mensen zeggen. ‘Het komt op je pad, is geen keuze, je doet het uit liefde voor je naaste’. Sommige mantelzorgers vinden het vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet! Het is bijzonder en verdient waardering.

Dus aan alle mantelzorgers die zich inzetten voor hun naasten die de hulp en ondersteuning zo nodig hebben; Een groot compliment! Jullie inzet is belangrijk en het is het waard om hier zeker op 10 november, de Dag van de Mantelzorg bij stil te staan!

Heeft u vragen op het gebied van mantelzorg? Kijkt eens op onze website; www.mintersmantelzorg.nl of neem contact met ons op via [email protected] of telefonische 010-4351022. U kunt vragen naar Ymke Goedhart.

Minters

Burgemeester Van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →