Categorieën

Service

Concert Sandra van Nieuwland als livestream

Concert Sandra van Nieuwland als livestream
Uit

Concert Sandra van Nieuwland als livestream

  • Advertorial
  • 19-03-2021
  • Uit
Concert Sandra van Nieuwland als livestream
VLAARDINGEN - De maand maart wordt in De Kroepoekfabriek op een mooie manier afgesloten. Zangeres en hitmachine Sandra van Nieuwland komt naar Vlaardingen voor een optreden. Door de maatregelen is de show te zien als livestream.

Van Nieuwland werd vooral bekend door haar deelname aan The Voice of Holland in 2012. In het kielzog van de tv-show scoort ze ,ondanks het mislopen van de winst, twee grote hits: ‘More’ en ‘Keep Your Head Up’. Het bijbehorende album gaat platina en commercieel succes is een feit. Artistieke waardering komt in de vorm van een Edison voor het beste popalbum. 

Recentelijker verscheen de plaat ‘Human Alien’. Het is volledig in eigen beheer uitgebracht en er is een duidelijk liefde voor elektronica terug te horen op het album. Naast het eigen werk is ze actief in diverse projecten zoals bijvoorbeeld de Elvis Comeback Special met onder andere Barry Hay, Lucas Hamming en Ntjam Rosie. 

Naar De Kroepoekfabriek

Het concert van Sandra van Nieuwland stond al gepland in 2020 maar kwam door de welbekende maatregelen te vervallen en werd meerdere malen verplaatst. In februari zagen het podium en de artiest de kans om het optreden middels een livestream aan te bieden. Sandra en haar band zullen tijdens de Human Alien-tour nummers spelen van haar meest recente album. Natuurlijk zullen zij ook muziek spelen van haar eerder uitgebrachte albums en haar nieuwste singles. 

De livestream vormt tevens een experiment voor De Kroepoekfabriek: het is de eerste betaalde livestream met een professionele artiest. De oorspronkelijke prijs voor het reguliere concert lag op 16,50 euro, maar de livestream is voor een sterk gereduceerde prijs bij te wonen. Voor vijf euro is men al van de partij, en dat vanuit het gemak van de woonkamer! Kaarten voor het online concert zijn te vinden op kroepoekfabriek.nl.

Sandra van Nieuwland [livestream]
Zaterdag 27 maart
Start: 20.00 uur
Kaartjes zijn voor 5 euro op kroepoekfabriek.nl te bestellen

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →