Categorieën

Service

Contract hoofdtrainer Excelsior Maassluis verlengd

Contract hoofdtrainer Excelsior Maassluis verlengd
Sport

Contract hoofdtrainer Excelsior Maassluis verlengd

  • Redactie
  • 15-10-2020
  • Sport
Contract hoofdtrainer Excelsior Maassluis verlengd
MAASSLUIS – Dogan Corneille is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van voetbalvereniging Excelsior Maassluis. Zijn contract wordt met één seizoen verlengd. Zodoende begint Corneille aan zijn vierde seizoen bij de Tricolores.

,,Het voelt fijn om het vertrouwen te voelen binnen alle geledingen van de vereniging waar ik nog steeds met heel veel plezier vier keer in de week naartoe rijd,” zegt Corneille over de verlenging. ,,Er zit heel veel rek en kwaliteit in deze spelersgroep en ik verheug me erop om de weg naar boven te bewandelen met z’n allen.”

Ook aftredend voorzitter Gert-Jan Bunt is blij met de verlenging. ,, We zijn super trots dat we met Dogan overeengekomen zijn dat hij ook volgend seizoen bij Excelsior Maassluis hoofdtrainer is. Naast dat Dogan een goede trainer is en perfect bij ons past, vertegenwoordigt hij Excelsior Maassluis op een hele prettige en goede manier.”

Wedstrijd

De wedstrijd in de eerste ronde om de TOTO KNVB Beker tussen Rijnsburgse Boys en Excelsior Maassluis zou gespeeld worden op dinsdag 27 oktober. Dit kan, door de nieuwe coronamaatregelen, niet doorgaan. De wedstrijd wordt daarom verschoven naar dinsdag 1 of woensdag 2 december.

Eerder werd een wedstrijd tussen Excelsior Maassluis en IJsselmeervogels al afgelast vanwege coronabesmettingen in beide teams.