Categorieën

Service

Dag van de Mantelzorg in Theater aan de Schie

Dag van de Mantelzorg in Theater aan de Schie
Gezond

Dag van de Mantelzorg in Theater aan de Schie

  • Redactie
  • 19-10-2021
  • Gezond
Dag van de Mantelzorg in Theater aan de Schie
MAASSLUIS/SCHIEDAM - Jaarlijks zet Minters Mantelzorg namens de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam mantelzorgers in het zonnetje. Een onderdeel van deze waardering is het aanbieden van een theateravond waarop u hopelijk even uw dagelijkse zorgen kunt vergeten. Dit jaar gebeurt dat op 9 november in Theater aan de Schie in Schiedam. Deze activiteit is gratis, maar aanmelden is wel verplicht.

Laat je gaan met....Vuile Huichelaar! Weg met hoestschaamte, corona kilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. We zoeken de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. We richten ons in dit programma op de guilty pleasures, de heimelijke genoegens, oftewel: het foute lied. De voorstelling begint om 19.30 uur.

Meld u aan
Bent u mantelzorger en woont u in Maassluis, Vlaardingen of Schiedam, dan bent u op 9 november van harte welkom. U kunt zich tot 1 november aanmelden per e-mail via [email protected] of door te bellen naar 010 - 2 467 467 (bereikbaar di. t/m vr. 13.00 tot 16.00 uur).Livestream
Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u de voorstelling toch volgen? Via www.mintersmantelzorg.nl. kunt u een livestream van de voorstelling online bijwonen. Zo kan iedereen er toch 'bij' zijn.

Minters

Burgemeester Van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →