Categorieën

Service

Dames 3X3 pakt winst in verre zuiden

Dames 3X3 pakt winst in verre zuiden
Sport

Dames 3X3 pakt winst in verre zuiden

  • Redactie
  • 02-04-2024
  • Sport
Dames 3X3 pakt winst in verre zuiden

MAASSLUIS - Het Dames 3X3 team van de Maassluise Basketball Vereniging Green Eagles is het afgelopen paasweekeinde wederom succesvol geweest. In het verre zuiden van Nederland in Hoensbroek kwamen ze in de poule drie teams tegen.

Na een moeizame start met een nederlaag tegen Groningen wist het team toch de halve finale te halen. Deze ging gewonnen door de speelsters Willeke Bruins, Anouk Kraaijeveld, Kirsten Boer en Suzanne van Driel. In de finale was er een mooie kans op revanche, want de tegenstander was wederom Groningen. Dit keer waren de Dames beter in vorm en werden de tegenstanders uit het noorden wel verslagen. Daarmee wederom een winst voor het succesvolle Dames 3X3 team.

Oude tenues naar Kenia
Het sportteam op de special needs school Mlaleo in Mombasa (Kenia) doet mee met de Special Olympics Qualifications voor Kenia en hopen zich met meerdere atleten te kwalificeren. Omdat MBV Green Eagles als club sinds dit jaar een nieuwe kledingleverancier heeft zochten ze als club een goede bestemming voor de ‘oude ’tenues. In Kenia hebben ze de mensen blij kunnen maken met meerdere tassen vol Green Eagles shirts. Hopelijk geeft dit ze een zetje in de rug bij hun kwalificatie wedstrijden!

Lijkt het jou ook leuk om te basketballen?
Kijk op www.greeneagles.nl voor meer informatie. Ook kan je contact opnemen met Ruben Kraaijeveld (06-83520067), hij kan je alles vertellen over de teams voor komend seizoen. De eerste drie keer kan je vrijblijvend meedoen om te kijken of de basketbalsport iets voor jou is.