Categorieën

Service

Dansen, lachen en genieten in het park achter Theater Koningshof

Dansen, lachen en genieten in het park achter Theater Koningshof
Uit

Dansen, lachen en genieten in het park achter Theater Koningshof

  • Redactie
  • 19-07-2022
  • Uit
Dansen, lachen en genieten in het park achter Theater Koningshof
MAASSLUIS - Binnenkort is het tijd voor Parklif/ve Festival, hét culturele festival van Maassluis. Van 8 t/mn 14 augustus kun je genieten van allerlei verschillende activiteiten. Van cabaretvoorstellingen in het openluchttheater tot dansworkshops bij zonsondergang en alles daartussenin… Dit festival wil je niet missen.

Pubquiz in het park

Op 9 augustus is er een pubquiz in het park achter Theater Koningshof – en het belooft een knotsgekke avond te worden. De vragen kunnen overal over gaan: van topografie tot scheikunde en van Pippi Langkous tot James Bond. Meedoen kan met een team van 2 tot 6 personen, inschrijven doe je via de website van Theater Koningshof!

Support your local talent of ontdek je eigen talent

Op 10 augustus is er een zomerse Performance Night van de Quardin Music Academy. Een aantal jongeren hebben hard gewerkt aan hun rapskills en showen op het openluchtpodium van Parklif/ve hun progressie. Kom naar de Performance Night en support your local talent!

Ben jij gek op dansen - of wil je dit wel eens ontdekken? Zet dan 11 augustus in je agenda! Vanaf 18.00 uur kun je heerlijk dansen bij De Danstuin van MamboMike. De dansavond start met een salsaworkshop (LA Style), daarna kun je tot 00:00 uur blijven dansen. Bij De Danstuin is ook een Surinaamse cateraar aanwezig.

Buikpijn van het lachen met Arjan Kleton & Guido Weijers

In het weekend staan er twee hilarische cabaretvoorstellingen op het programma. Op vrijdag 12 augustus kun je naar Sluitingstijd, de voorstelling van barman/cabaretier Arjan Kleton. In Sluitingstijd neemt Arjan je mee naar de gekste taferelen aan de bar, die vaak ontstaan als de laatste ronde in de kroeg al lang is geweest. Na de voorstelling kun je lekker blijven hangen in het park om te genieten van de cocktails van Arjan Kleton en de muziek van een DJ!

Op zaterdag trakteert Guido Weijers je dan op zijn hilarische Hot Comedy Night. Het wordt een zwoele zomeravond vol humor. Want, zo vindt Guido, het leven is te kort en er bestaat alleen maar 'nu'. Verwacht rauwe, eerlijke, hilarische verhalen uit het creatieve brein van Guido en het werkelijke leven.

Bijkomen tijdens de Lazy Sunday

Na zo’n drukke week vol zomers plezier moet je misschien een beetje bijkomen. Ook dat kan gewoon tijdens Parklif/ve! Het festival wordt namelijk afgesloten met een heerlijke Lazy Sunday. Struin onder het genot van muziek langs de kraampjes op de feelgood markt of ge-niet van de lekkerste hapjes en drankjes. Heb je zin in een volledig verzorgde picknick op zondag? Deze boek je makkelijk via de website van Theater Koningshof!

Meer informatie over Parklif/ve, wil je kaarten bestellen of ben je benieuwd naar het volledige programma? Check dan www.theaterkoningshof.nl

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →