Categorieën

Service

De nieuwe zomergidsen zijn uit!

De nieuwe zomergidsen zijn uit!
Winkelen

De nieuwe zomergidsen zijn uit!

  • Advertorial
  • 04-01-2020
  • Winkelen
De nieuwe zomergidsen zijn uit!
MAASSLUIS - De nieuwe zomergidsen zijn uit! Dat was vroeger het startsein om reisgidsen in het reisbureau te gaan halen en je zomervakantie te plannen. Tegenwoordig gaat dat heel anders. Vanzelfsprekend hebben wij nog brochures in de winkel, maar bijna allemaal zonder prijzen. Reisorganisaties passen hun prijzen dagelijks aan naar de vraag en de bezetting. Raakt een reis bijna vol, dan gaan de prijzen omhoog.  Wordt er voor een datum minder geboekt, dan wordt de prijs lager. 

Een enorme klus om bij de juiste reisorganisatie de voordeligste prijs te vinden. Voor de meeste mensen uren werk en veel stress. VakantieXperts heeft een zoekmachine die ons en jou daarbij helpt. Onze zoekmachine www.vakantiexpertsmaassluis.nl vergelijkt constant de prijzen van bijna alle reisorganisaties en laat meteen de laagste prijs van dat moment zien. Niet alleen die van Tui en Corendon, maar ook van minder bekende reisorganisaties als Solfly, Pelikaan Travel, de Jong Intra en Duitse reisorganisaties als FTI en Alltours die gewoon vanaf Nederland vertrekken.  Allemaal aangesloten bij de ANVR en het SGR.

Je kunt onze ervaren reisadviseurs je wensenlijstje voorleggen of via onze website een afspraak maken.  Met elf vakantieadviseurs hebben wij bijna alle toeristische bestemmingen van de wereld al gezien. Zij stellen dagelijks de mooiste reizen precies op maat voor jou samen. Een rondreis Vietnam, Canada, de USA, Zuid Afrika, of een cruise. Zij maken graag een scherp voorstel voor je. Probeer het eens. De prijzen in de winkel zijn precies hetzelfde als zelf boeken op de website van de reisorganisatie.

Ontdek meer met VakantieXperts!

VakantieXperts De Groot
Dr. Kuyperkade 6
3142 GB Maassluis
010 - 3030227
[email protected]
https://www.vx.nl/reisbureau/maassluis/de-groot

Belangen Vereniging A 1884

Spechtstraat 118, Maassluis

Meer over Belangen Vereniging A 1884 →