Categorieën

Service

De Roodkapjes zijn er voor mantelzorgers

De Roodkapjes zijn er voor mantelzorgers
Gezond

De Roodkapjes zijn er voor mantelzorgers

  • Redactie
  • 16-07-2020
  • Gezond
MAASSLUIS - Beleef in augustus een mooie dag vol ontspanning, lekker eten en creativiteit in een mooie groene omgeving onder deskundige begeleiding van de Roodkapjes. Kortom een dag, helemaal voor jezelf! Deze dag staat een actueel thema centraal: omgaan met stress/druk. Hoe kun je dit signaleren, en wat kun je doen om hier mee om te gaan. De Roodkapjes maken gebruik van het effect van “groen”, en geven in de buitenlucht handvatten.

Wie zijn de Roodkapjes? Ingrid de Geus en Marjo Koppert zijn fysiotherapeut en beeldend/natuur coach, en hebben veel ervaring in het begeleiden van mantelzorgers. Samen hebben zij hun krachten gebundeld in de Roodkapjes. De Roodkapjes bieden  deskundigheid en aandacht tijdens deze bijzondere activiteit die deels binnen en deels buiten zal plaatsvinden.

De activiteit is helemaal corona-proof. Met voldoende afstand en de nodige voorzorgsmaatregelen. Let op: Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage van €10 gevraagd.
 

U kunt kiezen voor deelname op:

Wanneer          : Dinsdag 4 augustus

Waar               : De Polderij, Vlaardingsedijk 7 te Maassluis.

Tijd:                : 9.30uur (inloop)- 13.30uur

Incl.                : Bijzondere Barista begroeting en heerlijke lunch.

 

Wanneer          : Dinsdag 11 augustus

Waar               : Parckhoeve, Prinses Beatrixpark 1 te Schiedam

Tijd                 : 13.30 uur(inloop)- 17.30uur

Incl                  : Ontvangst met warme appeltaart en afsluiting met

                        Tappashapje.

Wilt u deze bijzondere dag meemaken? Dan kunt u zich opgeven voor 27 juli a.s. via [email protected]  of tel: Minters 010-4351022 (vraag naar afdeling mantelzorg). Vergeet niet uw NAW gegevens en telefoonnummer te vermelden! 

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. U kunt dus deelnemen als u een bevestiging heeft ontvangen vanuit Minters Mantelzorg.

Minters

Burgemeester Van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →