Categorieën

Service

De Stadsgaatdoorzaal – Live!

De Stadsgaatdoorzaal – Live!
Uit

De Stadsgaatdoorzaal – Live!

  • Advertorial
  • 14-04-2020
  • Uit
De Stadsgaatdoorzaal – Live!
VLAARDINGEN - Ten tijde van schrijven zullen er tot 1 juni geen voorstellingen te zien zijn in de Nederlandse theaters. Dit weerhoudt de Stadsgehoorzaal er echter niet van om deze kunstvorm te blijven beoefenen. En als het publiek niet naar het theater mag komen, komt het theater gewoon naar het publiek toe. Onder de noemer ‘de Stadsgaatdoorzaal ‘ is het theater eerder al gestart met het op de radio uitzenden van voorstellingsregistraties bij Omroep Vlaardingen (iedere dinsdag t/m donderdag). Vanaf aanstaande zondag gaat hiernaast een nieuwe initiatief in première: de Stadsgaatdoorzaal – Live!

In deze reeks van livestreams, die op zondag 19 april om 14:00 uur van start zal gaan, zorgt de Stadsgehoorzaal voor live theatervermaak op veilige afstand via de Facebook pagina. Iedere 2 weken komt de Stadsgehoorzaal ‘on air’ met een nieuwe uitzending. In de weken daartussen wordt het theater tevens gebruikt als televisiestudio, met een live versie van de Vlaardingse talkshow Talk of the Town. De eerste uitzending hiervan trok afgelopen vrijdag meer dan honderd live kijkers. 

Stel uw vraag aan de theaterdirecteur

Iedere uitzending van de Stadsgaatdoorzaal - Live! zal uniek zijn. In de week voor de livegang zal het programma aangekondigd worden via verschillende kanalen. Terugkerende elementen zijn natuurlijk optredens én een kans voor de kijkers om zelf mee te doen en leuke prijzen te winnen. Er is altijd tijd voor muzikale optredens en vermaakHet programma voor de Stadsgaatdoorzaal – Live! zal in de week van de uitzendingen bekend gemaakt worden. Iedere uitzending bevat in ieder geval optredens en een uitdaging voor de kijkers thuis, waar leuke prijzen mee te winnen zijn. De eerste uitzending zal aanstaande zondag geopend worden door een muzikaal optreden van de Vlaardingse Carla & Jobea. Zij brengen de gezellige sfeer van bekende evenementen in de Stadsgehoorzaal naar de huizen van de kijkers. Vervolgens wordt een bezoekje gebracht aan directeur Renske Verbeek. Zij zal vertellen over haar rol als theaterdirecteur van het Stadspodium en zal kijkersvragen beantwoorden. Heeft u altijd al iets willen weten over deze bijzondere functie? Stuur het theater dan een bericht via Facebook en wie weet wordt uw vraag beantwoord in de live uitzending.

Natuurlijk zou de Stadsgehoorzaal de Stadsgehoorzaal niet zijn als het publiek niet ook zelf betrokken zou worden bij dit project. Naast de mogelijkheid tot het insturen voor vragen sluit iedere uitzending daarom af met een theater gerelateerde uitdaging voor thuis. De leukste, grappigste, beste of origineelste inzending wordt door het theater geselecteerd en deze wint een leuke prijs.

Met dit project hoopt de Stadsgehoorzaal, op veilige afstand, toch nog vermaak te kunnen brengen naar de inwoners van Vlaardingen en omstreken. Even afleiding van de situatie en genieten van al het moois wat het theater te bieden heeft. Het theater hoopt u aanstaande zondag om 14:00 uur te zien. 

De Stadsgaatdoorzaal - Live!
Vanaf zondag 19 april iedere 2 weken om 14:00 uur
Op de Facebookpagina van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →