Categorieën

Service

De voorjaarsvakantie vier je bij Theater Koningshof

De voorjaarsvakantie vier je bij Theater Koningshof
Uit

De voorjaarsvakantie vier je bij Theater Koningshof

  • Redactie
  • 07-02-2023
  • Uit
De voorjaarsvakantie vier je bij Theater Koningshof
MAASSLUIS - Binnenkort begint de voorjaarsvakantie alweer! Ben jij nog op zoek naar leuke uitjes en activiteiten? Kijk dan vooral eens bij Theater Koningshof… In de voorjaarsvakantie staat er namelijk allerlei leuks op het programma voor verschillende leeftijden. In dit artikel lees je alvast wat leuke tips…

Met de kids naar de bios in Maassluis

Op dinsdagmiddag 28 februari draaien we bij Cinema Kids de film Sing 2. In deze film bereiden Koala Buster Moon en zijn groep dierenartiesten zich voor op hun meest extravagante optreden ooit. Er is alleen één probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster er nog even van overtuigen om mee te doen aan dit spektakel… Zal het ze lukken? Ontdek het in deze ultieme feel-good film voor het hele gezin! Zien we je dan?

Juffrouw Van Dale leest voor op woensdag 1 maart

Op woensdagmiddag komt juffrouw van Dale naar Maassluis. Juffrouw van Dale, gespeeld door Babette van Veen, is een echte voorleesjuf. Als ze verschijnt, weet je gewoon zeker dat er een mooi verhaal op komst is! Bij Theater Koningshof gaat ze voorlezen uit het boek ‘Beertje en de apenstreken’. Beertjes papa is dierenarts in een heel groot dierenpark waar alle dieren los mogen lopen. En die dieren… Die beleven ook hartstikke leuke avonturen! Beertje weet daar alles van, want op zaterdag mag ze mee om papa te helpen in het dierenpark… Benieuwd naar alle avonturen? Bestel dan snel kaarten voor ‘Juffrouw van Dale vertelt verhalen’ (3+) op 1 maart!

De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes (8+) op donderdag 2 maart

Zijn jouw kids al wat ouder? Dan is ‘De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes’ een echte aanrader! ‘De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes’ combineert het sprookje ‘De wolf en de zeven geitjes’ met de mythe ‘Lycaon als weerwolf’. De voorstelling gaat over een gelukkig Jordanees ‘geitengezin’, bestaande uit vader, moeder en zeven kinderen – de Geitenwollensokjes. Vader geit verandert bij volle maan in een weerwolf. Dit heeft hij nooit aan iemand verteld, zelfs niet aan zijn vrouw. Omdat hij bang is dat hij zijn gezin iets aan zou doen, verdwijnt hij altijd bij volle maan. Moeder laat haar kinderen de afwezigheid van hun vader vergeten door ze het sprookje van de wolf en de zeven geitjes voor te lezen, niet wetende dat er een échte wolf op de loer ligt! Hoe zal dat aflopen?

En psst, ook voor de ouders is het een beetje vakantie! ;-)

Ben je na zo’n week vakantie als ouder ook wel toe aan een avondje uit? Ook dan kun je bij Theater Koningshof terecht! Op vrijdagavond 3 maart kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen bij de ‘Evergreen Top 1000 Live’, met hommage aan Cees Veerman van The Cats. Ben je meer fan van cabaret? Dan is ‘Marja’s Relatie Advisatie Show’ van theaterpersoonlijkheid Marja van Katendrecht een leuke voor in de agenda!

Benieuwd?

Wil je meer weten over het aanbod van Theater Koningshof in de voorjaarsvakantie? Kijk dan vooral eens op www.theaterkoningshof.nl. Daar kun je ook meteen jouw kaarten bestellen!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →