Categorieën

Service

De X-Cube komt terug naar Maassluis!

De X-Cube komt terug naar Maassluis!
Uit

De X-Cube komt terug naar Maassluis!

  • Redactie
  • 16-11-2022
  • Uit
De X-Cube komt terug naar Maassluis!
MAASSLUIS - Zin in een te gekke activiteit met je vrienden? Dan is de X-Cube echt iets voor jou. Vanaf 24 november 2022 is de X-Cube terug bij Theater Koningshof in Maassluis, de plek waar het allemaal begon. De X-Cube is dé ultieme game experience die je op 16 m2 beleeft met je vrienden, familie of collega’s. Zin in een avontuur? Boek dan de X-Cube!

Speel de Spy Training onder leiding van Katja Schuurman

In de X-Cube speel je met een team van 2 tot 6 personen een unieke game. Plezier, beleven en samenwerken staan centraal. Bij Theater Koningshof kun je de game Spy Training spelen, waarbij je in een uur of 30 minuten met verschillende opdrachten wordt opgeleid tot meesterspion. De ruimte van 16 m2 hangt vol met schermen, lampen, sensoren en controllers. Op het grote 100 inch touchscreen kun je de oplossingen van de opdrachten invoeren.

Je krijgt de opdrachten van actrice en presentatrice Katja Schuurman. Katja: ,,Ik vind puzzels en games echt te gek. Van de manier waarop X-Cube werkt werd ik helemaal enthousiast.”

Nu ook met Kids Experience!

De Spy Training is ook speciaal aangepast voor kinderen. In de kinderversie neemt niet Katja Schuurman, maar zangeres en actrice Sterre Koning je mee door de opdrachten. De Kids Experience is een ontzettend tof idee voor je kinderfeestje. Kom jij binnenkort langs bij Theater Koningshof om één van de games te spelen?

X-Cube is geschikt voor mensen vanaf 16 jaar. De Kids Experience is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Je boekt de X-Cube vanaf 24 november tijdens de openingstijden van Theater Koningshof via https://www.x-cube.nl/.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →