Categorie├źn

Service

Diensverlening gemeente aangepast vanwege feestdagen

Diensverlening gemeente aangepast vanwege feestdagen
Nieuws

Diensverlening gemeente aangepast vanwege feestdagen

  • Redactie
  • 23-12-2022
  • Nieuws
Diensverlening gemeente aangepast vanwege feestdagen
MAASSLUIS - Vanwege de kerstdagen en de jaarwisseling is de dienstverlening van de gemeente aangepast.

Huisvuil
Op maandag 26 december (Tweede Kerstdag) haalt Stadsbedrijf geen gft-afval op, dus de minicontainers worden geleegd op dinsdag 27 december. De reguliere ophaalronde van gft-afval op dinsdag blijft ongewijzigd. Voor de wijken met ondergrondse containers hebben de feestdagen geen consequenties voor het aanbieden van huisvuil.

Milieustraat
De milieustraat aan Heldringstraat 6 sluit op zaterdag 24 en zaterdag 31 december om 12.00 uur (i.p.v. 14.30 uur). Heeft u een afgedankte kerstboom, bouwafval, sloopafval, grof tuinafval, klein chemisch afval, afgedankte meubels of elektrische apparaten? Voor een bezoek aan de milieustraat is een afspraak nodig. 

Stadhuis
Het stadhuis aan Koningshoek 93.050 is op maandag 26 december (Tweede Kerstdag) gesloten. Op de andere dagen tussen de kerst en de jaarwisseling is het stadhuis geopend op de dagen en tijden die u gewend bent.

VraagRaak
Wijkteam VraagRaak aan Haydnlaan 3 is op maandag 26 december (Tweede Kerstdag) gesloten. Voor informatie kunt u terecht op: www.vraagraakmaassluis.nl.

Melding openbare ruimte
Wilt u tijdens de feestdagen iets melden dat niet in orde is in de openbare ruimte? Dit kan op: Melding openbare ruimte | Gemeente Maassluis. Dreigt er direct gevaar voor de omgeving? Bel dan 112.