Categorieën

Service

Een goede week voor Dierenopvangcentrum Vlaardingen

Een goede week voor Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Nieuws

Een goede week voor Dierenopvangcentrum Vlaardingen

  • Redactie
  • 14-01-2024
  • Nieuws
Een goede week voor Dierenopvangcentrum Vlaardingen

MAASSLUIS - Dierenopvangcentrum Vlaardingen vangt allerhande dieren op, vooral katten en honden. Verloren, gewond of wachtend op een nieuw baasje, de vrijwilligers hebben er hun handen vol aan, maar met veel liefde. Soms zit het mee, en soms niet. Afgelopen weken zijn er weer wat dieren opgevangen, maar ook weer verwelkomd bij nieuwe baasjes. En er was meer goed nieuws!

Rond de Kerst afgelopen jaar was er een actie gestart om de kosten voor een operatie van de kat Mono bij elkaar te krijgen, en dat is gelukt! Mono had een enorme wond van tenen tot lies en is twee keer geopereerd. Hij is nu bij een gastgezin waar hij mag herstellen van zijn verwondingen. Bijna al zijn wonden zijn dicht en door wekelijkse lasertherapie zou ook de laatste wond aan zijn buik snel dicht moeten zijn. Binnenkort volgt er een oproepje op www.ikzoekbaas.nl 

Deze week begint het nieuwe leven van de lieve 12-jarige Jack. Hij is namelijk geadopteerd door zijn nieuwe familie. Het is echt fantastisch als mensen voor een ouder dier kiezen! We hopen dat ze nog heel lang van elkaar kunnen genieten!

Dat geldt ook voor de lieve Kira die deze week nieuwe baasjes gekregen heeft.

En tenslotte is de lieve Tante Bep vertrokken naar haar nieuwe adres. Ze heeft hele lieve baasjes gekregen waar ze enorm verwend zal worden. Beppie mocht op de foto met de zoon van haar nieuwe baasjes, die ook erg blij is met het nieuwe gezinslid! Ze heeft nog wat hechtingen in haar pootje en daarom heeft ze nog even een luchtbandje om zodat ze er niet bij kan. Veel geluk met elkaar!

Kortom, er gebeuren veel mooie dingen bij Dierenopvangcentrum Vlaardingen en we zien dat veel lezers het opvangcentrum en haar bewoners een warm hart toedragen. Wil u ook wat betekenen? Neem eens een kijkje hier! Of u nou een dier adopteert, vrijwilliger wordt, een donatie doet in geld of voeding: het is allemaal welkom!