Categorieën

Service

Een heel weekend popconcerten in het theater

Een heel weekend popconcerten in het theater
Uit

Een heel weekend popconcerten in het theater

  • Redactie
  • 09-10-2020
  • Uit
Een heel weekend popconcerten in het theater
MAASSLUIS/VLAARDINGEN - De Kroepoekfabriek zoekt met alle geldende maatregelen non-stop naar alternatieven om popcultuur te blijven brengen. Eén daarvan is het voor één weekend overnemen van de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen, in het laatste weekend van november.

De bezoekerscapaciteit van De Kroepoekfabriek bedraagt op dit moment minder dan tien procdent van de reguliere: er kunnen 15 tot 24 mensen ontvangen worden, afhankelijk van het aantal huishoudens. Dat is voor het Vlaardingse poppodium De Kroepoekfabriek echter geen reden om te gaan duimendraaien en dus is het team op zoek gegaan naar alternatieven.

Een alternatief dat zich aandiende is het partnerpodium de Stadsgehoorzaal. Een prima locatie nu concerten noodgedwongen zittend moeten worden beleefd. In het weekend van 27, 28 en 29 november vinden er maar liefst zes Kroepoekfabriek-concerten plaats in zowel de Grote Zaal als de kleine, sfeervolle Harmonie van het theater. Onder andere hitmachine Sandra van Nieuwland en de Rotterdamse nederbiethelden The Kik staan op het programma.

,,We kijken hier enorm naar uit en barsten van energie. Onze vrijwilligers nemen plaats achter de bar en geluidsapparatuur van de Stadsgehoorzaal. We brengen onze glazen, vlaggen, shirts en instrumenten mee. We nemen de boel écht over!'', aldus manager Rory Dickhoff.

Het volledige programma bestaat uit Sandra van Nieuwland op de vrijdagavond, een speciale, op het nachtleven gebaseerde yogasessie met techno en aromajockey op de zaterdagmiddag, een semi-akoestische dubbelshow van The Kik op de zaterdagavond en tot slot New Hammond Sound Project en een editie van de succesvolle coveravond KF Allstars van lokale muzikanten op de zondagmiddag en -avond.

Dickhoff: ,,Vanzelfsprekend is alles volledig coronaproof, we leven de maatregelen na. We zetten ons keihard in voor iedereens veiligheid en gezondheid. En: mocht het feest onverhoopt toch niet doorgaan door aangescherpte maatregelen, dat krijgt iedereen gegarandeerd zijn geld terug.''

Kaarten voor de diverse concerten zijn te koop op de website van De Kroepoekfabriek, startend vanaf vijf euro inclusief servicekosten. Kaartverkoop vindt alleen vooraf en online plaats.

Sandra van Nieuwland
Vrijdag 27 november | start 20.00u
Kaarten (16,50 euro) op www.kroepoekfabriek.nl

TechnoYoga
Zaterdag 28 november | start 11.00u
Kaarten (30 euro) op www.kroepoekfabriek.nl

The Kik
Zaterdag 28 november | start 19.00u en 21.00u
Kaarten (25 euro) op www.kroepoekfabriek.nl

New Hammond Sound Project | Jazz in Town
Zondag 29 november | start 15.00u
Kaarten (12 euro) op www.kroepoekfabriek.nl

KF Allstars
Zondag 29 november | start 19.30u
Kaarten (5 euro) op www.kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →