Categorieën

Service

Eerste wijkbijeenkomsten Stadskaravaan

Eerste wijkbijeenkomsten Stadskaravaan
Uit

Eerste wijkbijeenkomsten Stadskaravaan

  • Advertorial
  • 11-01-2023
  • Uit
Eerste wijkbijeenkomsten Stadskaravaan
VLAARDINGEN - Zondag 15 januari vinden de eerste wijkbijeenkomsten plaats voor de Stadskaravaan festivaledities in de Holierhoek en de Westwijk (Zuidbuurt). Tijdens de kick-offs kunnen wijkbewoners meedenken over het programma, de promotie en horeca van het Stadskaravaan festival in hun wijk. Samen met de organisatie stellen zij een festival samen waarmee de identiteit van de wijk gevierd wordt. Meer informatie en aanmelden voor de kick-offs via www.stadsgehoorzaal.nl/stadskaravaan.

Vanaf april zal de Stadskaravaan als reizend festival door zes verschillende Vlaardingse wijken trekken in het kader van Vlaardingen 750. Iedere editie zal weer anders zijn, omdat het programma, de horeca en de promotie in samenwerking met de wijkbewoners ingevuld zullen worden. Om de wensen en ideeën te verzamelen gaat de organisatie, bestaande uit de Stadsgehoorzaal, De Kroepoekfabriek, KADE40, Museum Vlaardingen, de Bibliotheek de Plataan, Minters en individuele kunstenaars, tijdens kick-off bijeenkomsten in gesprek met de wijkbewoners.

Op zondag 15 januari vinden de eerste twee kick-off bijeenkomsten plaats. Om 11:00 uur begint de bijeenkomst voor de Holierhoek in basisschool ’t Palet (Kraanvogellaan 101) en om 16:00 uur gaat de organisatie in gesprek met bewoners van de Westwijk (Zuidbuurt) in Wijkcentrum West (Professor Teldersstraat 10). Tijdens de bijeenkomst wordt er meer verteld over het project en worden de wensen voor het programma, de horeca en de promotie uit de wijk verzameld. Het festival in de Holierhoek zal plaatsvinden op zaterdag 15 april, daarna trekt de Stadskaravaan verder naar de Westwijk voor het festival op zaterdag 6 mei.

De overige kick-off bijeenkomsten vinden plaats op zondag 13 februari (Babberspolder en VOP) en zondag 19 maart (Hoofdstedenbuurt en Westwijk (Hoogkamer)). Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.stadsgehoorzaal.nl/stadskaravaan.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →