Categorieën

Service

Excelsior Maassluis pakt punt in Noordwijk

Excelsior Maassluis pakt punt in Noordwijk
Sport

Excelsior Maassluis pakt punt in Noordwijk

  • Redactie
  • 11-09-2023
  • Sport
Excelsior Maassluis pakt punt in Noordwijk

MAASSLUIS - VOETBAL - Het werd uiteindelijk een remise. Een wedstrijd van Excelsior Maassluis tegen VV Noordwijk die alle kanten op kon, eindigde in een puntendeling.

Excelsior Maassluis kreeg in het eerste deel van de wedstrijd geen grip op de tegenstander uit de strandgemeente. Noordwijk is toe aan een overwinning en leek daartoe goede zaken te doen, toen Jesper de Vré na een half uur scoorde. 

De tweede helft toonde een heel ander spelbeeld. Al snel leverde dat een strafschop op: Redouan Omar Ouali, net binnen de lijnen, werd in de zestien tegen het gras gewerkt. Gabri Urbanus trof echter bij zijn schot van elf meter de lat. Excelsior Maassluis leek door de gemiste kans op de gelijkmaker aangeslagen, en moest Noordwijk verschillende kansen toestaan.

Maar toen kreeg Kevin Ringeling de bal, nadat Noordwijk een voorzet wegwerkte. Er waren nog maar een paar minuten te spelen, en de verdediger van Excelsior Maassluis bedacht zich geen moment en vond de goal. 

De Maassluizers komen met de puntendeling op vijf punten, uit vier wedstrijd. Ze staan daarmee elfde in de Tweede Divisie.