Categorieën

Service

Excelsior Maassluis speelt op Het Kasteel

Excelsior Maassluis speelt op Het Kasteel
Sport

Excelsior Maassluis speelt op Het Kasteel

  • Redactie
  • 04-01-2024
  • Sport
Excelsior Maassluis speelt op Het Kasteel

MAASSLUIS - Excelsior Maassluis zorgt ook dit seizoen weer voor een mooie stunt, ze zijn nog actief in het nationale bekertoernooi. Op 16 januari spelen ze in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker tegen profclub ADO Den Haag. Deze bekerwedstrijd wordt op dinsdag 16 januari om 18.45 uur afgetrapt op Het Kasteel, het stadion van samenwerkingspartner Sparta Rotterdam. Kaarten zijn vanavond voor het eerst te koop en op is op.

Dat de wedstrijd niet op het eigen sportpark gespeeld word, bleek vooral organisatorisch de beste keus. Dit is besloten na intensief overleg tussen gemeente Maassluis en het bestuur van Excelsior Maassluis. ,,Natuurlijk hadden we deze speciale wedstrijd veel liever op ons eigen sportpark gespeeld,'' zegt Harald Lourens, voorzitter van Excelsior Maassluis op de site van de club. ,,De voorwaarden in combinatie met de beperkte tijd en hoge kosten waar wij als organiserende club aan zouden moeten voldoen heeft ons echter moeten doen besluiten naar een andere oplossing te zoeken. We zijn dan ook zeer blij dat we voor dit bekerduel kunnen uitwijken naar het stadion van onze samenwerkingspartner Sparta Rotterdam.''

Er zijn 2 soorten kaarten verkrijgbaar voor deze bekerwedstrijd, er zijn in totaal 2300 publiekskaarten beschikbaar op de Kasteeltribune (15 euro per stuk) en 500 Business-seats op de hoofdtribune (55 euro euro per stuk). De toegangskaarten kunnen alleen gekocht worden bij Excelsior Maassluis. De verkoop start voor leden van de club en inwoners van Maassluis op donderdag 4 januari vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur. De volgende mogelijkheid is zaterdag 6 januari van 14.30 uur tot 17.00 uur.