Categorieën

Service

Familiebezoek of vakantie? Let op: wegwerkzaamheden!

Familiebezoek of vakantie? Let op: wegwerkzaamheden!
Nieuws

Familiebezoek of vakantie? Let op: wegwerkzaamheden!

  • Redactie
  • 08-05-2024
  • Nieuws
Familiebezoek of vakantie? Let op: wegwerkzaamheden!

MAASSLUIS - Wie de komende dagen met Hemelvaart (plus weekend) voor de boeg erop uittrekt moet even opletten op alle wegwerkzaamheden. We meldden al eerder een nachtelijke afsluiting van de A20 maar daar komt er de komende dagen nog eentje bij van een veel gereden weg, de A16.

In verband met werkzaamheden is de A16 richting Rotterdam afgesloten van woensdagavond 8 mei 20.00 uur tot maandagochtend 13 mei 05.00 uur. In dit (lange) Hemelvaartweekend verwachten we in de regio Rotterdam extra drukte door meerdere werkzaamheden. De verwachte extra reistijd op de omleidingsroute is 30 tot 60 minuten. Ga goed voorbereid op pad, reis anders of reis op een ander tijdstip als dat kan en volg de omleidingen en adviesroutes.

Afsluiting

De A16 is dicht richting Rotterdam tussen het knooppunt Ridderkerk en knooppunt Terbregseplein. De verbindingsbogen vanaf knooppunt Ridderkerk en tussenliggende opritten Rotterdam Kralingen (26) en Rotterdam Centrum (25) zijn ook afgesloten. Ook de hoofdrijbaan van de Van Brienenoordbrug is afgesloten. Voor lokaal verkeer blijft het mogelijk om de Maas over te steken, via de oprit Rotterdam Feijenoord (24) en de afrit Rotterdam Centrum (25). Hier blijft één rijstrook op de parallelrijbaan van de Van Brienenoordbrug voor beschikbaar.

Het weekend van 17 tot 22 mei is als reserveweekend gereserveerd.


Omleidingen

Verkeer wordt omgeleid via de A15, A4 en A20.

Extra reistijd

Door de omleidingen moeten weggebruikers rekening houden met dertig tot zestig minuten extra reistijd.