Categorieën

Service

Fietsroute en artiesten Schater aan het Water 2023 bekend!

Fietsroute en artiesten Schater aan het Water 2023 bekend!
Uit

Fietsroute en artiesten Schater aan het Water 2023 bekend!

  • Redactie
  • 31-03-2023
  • Uit
Fietsroute en artiesten Schater aan het Water 2023 bekend!
MAASSLUIS - Na het grote succes van de allereerste editie van het eendaagse festival Schater aan het Water organiseert Theater Koningshof dit jaar weer een nieuwe editie! Vorig jaar stapten ruim 200 mensen op de fiets om zich te laten verrassen door jong talent en allerlei topartiesten. De artiesten én locaties voor Schater aan het Water zijn inmiddels bekend… Heb jij zin in een middagje vol lol en lichaamsbeweging? Zet zondag 21 mei dan groot in je agenda, want dan is het tijd voor Schater aan het Water!

Zes locaties, vijf comedians

De fietstocht gaat van start bij Theater Koningshof, waar je welkom wordt geheten, een lunchpakketje kunt bestellen en je routekaart ontvangt. Vervolgens verzamel je met jouw groep en stap je op de fiets naar Wilgenrijk, waar je cabaretière Mylou Frencken vindt. Mylou zingt, schrijft en acteert – en is de ongekroonde koningin van het kleinkunstlied!

Na Wilgenrijk fiets je door naar De Drukkerij aan de Dr. Kuyperkade, waar Aron Elstak je al op staat te wachten. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertelt Aron herkenbare verhalen, zingt hij mooie liedjes en vertolkt hij hilarische typetjes. Na De Drukkerij vervolg je de fietstocht richting het Sleepvaartmuseum.

Aangekomen bij het Sleepvaartmuseum word je verrast door de droogkomische Thjum Arts. Thjum is filosoof, socioloog, houdt van humor en is gek op spiritualiteit. In zijn cabaret combineert hij dit op een geheel eigen manier, waar je alleen maar van onder de indruk kan zijn!

Na het Sleepvaartmuseum fiets je over de haven van Maassluis naar het Hoofd, waar je bij Topsquash Maassluis wordt verwelkomd door De Gestampte Meisjes, een theatercollectief dat bekend staat om snel cabaret met een schaamteloos rauw randje. Dans, zang of harde beats… Alles kan voorbij komen, maar altijd met een onverwachte twist!

Eindpunt van de route is Café Pulp, waar Wouter Monden Schater aan het Water zal afsluiten. Wouter is comedian, podcastmaker en publieksopwarmer bij de avondshow van Arjan Lubach. Verwacht cabaret en liedjes waar je gegarandeerd vrolijk van wordt! En als afsluiter van een te gekke dag word je bij Café Pulp natuurlijk ook nog getrakteerd op een gezellige borrel met een hapje en een drankje.

Zin in?!

Heb jij wel zin in een middagje fietsen, lachen en genieten? Trommel dan jouw collega’s, vrienden en familie op en zet 21 mei groot in je agenda. De tickets gaan al erg hard, dus wees er snel bij!

Schater aan het Water
Zondag 21 mei 2023
Starttijden: 10.30, 11.30, 12.30 en 13.30 uur
Tickets bestel je via deze link.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →