Categorieën

Service

Golden Oldies eetbelevenis in Theater Koningshof

Golden Oldies eetbelevenis in Theater Koningshof
Uit

Golden Oldies eetbelevenis in Theater Koningshof

  • Redactie
  • 26-07-2021
  • Uit
Golden Oldies eetbelevenis in Theater Koningshof
MAASSLUIS - Tijdens de zomervakantie organiseert Theater Koningshof een aantal unieke themadiners. Het uitgangspunt is ontmoeten, beleven, leren, luisteren en genieten. Aan de hand van een aantal thema’s worden er heerlijke diners klaar gemaakt, omlijst met muziek.

Op het menu van het eerste diner staat onder andere een luchtige lezing op het programma over het boek ‘De Vorstenspiegel’ van de Rotterdammer Desiderius Erasmus met muziek van jazzmuzikant en saxofonist Miguel Sucasas en een aantal activiteiten waaraan men kan deelnemen. De jazzmuzikant vertelt over zijn liefde voor jazz en over zijn instrument en betrekt ook het publiek bij zijn optreden. Omdat het doel is ontmoeten, actief beleven en genieten, kunnen deelnemers zelf aan de organisatie en uitvoering van deze eetbelevenis meedoen. Zo kunnen deelnemers actief meekoken met een restaurantkok en worden zij betrokken bij de optredens.

Na deze unieke eetbelevenis gaan de deelnemers voldaan naar huis met nieuwe ervaringen en ontmoetingen. Deze unieke themadiners vinden plaats op de volgende data:

- 27 juli
- 10 augustus
- 24 augustus

Aanvang: 17.30 – 19.30 uur.
Aanmelden: www.theaterkoningshof.nl.
Kosten: €7,50 per keer.
Leeftijd: 55+

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →