Categorieën

Service

Green Eagles Dames 1 verliest met minimaal verschil

Green Eagles Dames 1 verliest met minimaal verschil
Sport

Green Eagles Dames 1 verliest met minimaal verschil

  • Redactie
  • 06-10-2021
  • Sport
Green Eagles Dames 1 verliest met minimaal verschil
MAASSLUIS - Eagles Dames beginnen goed aan de wedstrijd. Ondanks vele missers stond het binnen 7 minuten 11-5 voor en deze voorsprong werd vastgehouden tot halverwege het 2e kwart. Eagles grossiert in missers en via 18-13 komen de gasten met nog 2 minuten te gaan in het 2e kwart langszij 18-19.

Gelukkig herpakt Eagles zich en staat bij rust voor met 23-22. Na rust gaat de wedstrijd gelijk op en lijkt het wachten op het moment dat Eagles afstand neemt. Eagles blijft knokken maar loskomen van de tegenstander lukt niet. 40-42 na 3e kwart. In het vierde kwart lijkt het mis te gaan. De gasten schieten met scherp en lopen uit naar 40-47. Eagles wisselen door veranderen hun aanval en verdedigings vormen en dat werkt. Binnen een minuut staat het 45-47 en dan lijken de Eagles eindelijk door te drukken. US geeft zich echter niet gewonnen en knokken voor wat ze waard zijn. Een spannend slot van de wedstrijd als gevolg. Puntje voor puntje achter. Met nog 50 seconden te gaan staan de Eagles 2 punten voor. Helaas worden de kansen om de wedstrijd te beslissen gemist wat US weer een kans geeft. Met nog minder dan 10 seconden te gaan schieten de gasten dan een 3-punter en is de wedstrijd beslist. Eagles verliezen de spannende wedstrijd met 58-59.

Lijkt het jou ook leuk om te basketballen?
Kijk op www.greeneagles.nl voor meer informatie. Ook kan je contact opnemen met Ruben Kraaijeveld (06-83520067), hij kan je alles vertellen over de teams en de trainingstijden. De eerste drie keer kan je vrijblijvend meedoen om te kijken of de basketbalsport iets voor jou is.