Categorie├źn

Service

Handhaving zoekt eigenaar verwaarloosde auto

Handhaving zoekt eigenaar verwaarloosde auto
Nieuws

Handhaving zoekt eigenaar verwaarloosde auto

  • Redactie
  • 18-11-2020
  • Nieuws
Handhaving zoekt eigenaar verwaarloosde auto
MAASSLUIS - Handhaving & Toezicht zoekt de eigenaar van een grijze personenauto met Pools kenteken (KN 2059C) die al geruime tijd aan het Mackayplein in Maassluis staat geparkeerd.

De eigenaar van het voertuig is onbekend. Omdat de personenauto in zeer slechte staat is en al langere tijd een parkeerplaats bezet houdt, wil het college van burgemeester en wethouders het voertuig laten verwijderen. De auto is door medewerkers van Handhaving & Toezicht al eerder voorzien van een sticker met het verzoek aan de eigenaar zich te melden. De eigenaar heeft zich echter nog niet gemeld.

Contact opnemen

De rechtmatige eigenaar, of een ander die kan aantonen dat hij of zij recht heeft op de personenauto met het Poolse kenteken KN 2059C, wordt gevraagd contact op te nemen met Handhaving & Toezicht van de gemeente Maassluis, via telefoonnummer 14 010. In ieder geval moeten zij het hierboven omschreven voertuig per direct verwijderen.

Weggesleept

Als zich vóór donderdag 26 november geen rechthebbende heeft gemeld of het voertuig niet is verwijderd, wordt de auto in opdracht van de gemeente afgevoerd en tijdelijk opgeslagen.