Categorieën

Service

Het nieuwe theaterseizoen komt er weer aan!

Het nieuwe theaterseizoen komt er weer aan!
Uit

Het nieuwe theaterseizoen komt er weer aan!

  • Redactie
  • 01-05-2023
  • Uit
Het nieuwe theaterseizoen komt er weer aan!
MAASSLUIS - Yes! Het nieuwe theaterseizoen staat weer voor de deur! Nog heel even geduld en dan kun jij alle nieuwe voorstellingen bekijken en boeken via de website van Theater Koningshof. We hebben er heel veel zin in om alle nieuwe cabaret-, muziek-, dans en toneelvoorstellingen met je te gaan delen… Ook zo benieuwd?

Nog heel even geduld

We zijn op dit moment druk bezig om alles zo te regelen dat jij straks zonder moeite je theatertickets kunt kopen via de website van Theater Koningshof en aan onze theaterkassa. Vanaf donderdag 11 mei kun je jouw slag slaan en kun je jouw theaterseizoen voor 2023/2024 gaan inplannen. Zet de volgende data in jouw agenda, want we verwachten dat sommige voorstellingen snel zullen uitverkopen:

11 mei | Theaterseizoen 23/24 online en brochure beschikbaar om opgehaald te worden
9 juni | seizoenspresentatie in Theater Koningshof, aanvang: 20.15 uur (gratis toegang, maar meld je vooraf wel even aan via www.theaterkoningshof.nl)

Wij hebben er zin in

We hopen dat jij, net als wij, weer heel veel zin hebt in een nieuw theaterseizoen. Wij zijn in ieder geval heel blij met en trots op onze nieuwe voorstellingen. We hopen je na de zomer natuurlijk weer te mogen verwelkomen in ons mooie theater. En kun je niet wachten om weer in zo’n fijne, zachte, rode stoel te zitten? Kijk dan even op www.theaterkoningshof.nl, want ook in het staartje van seizoen 22/23 zitten nog leuke verassingen om te komen bekijken.

Zien wij je snel weer in Theater Koningshof?

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →