Categorieën

Service

Informatiemarkt Mantelzorg in de Stadsgehoorzaal

Informatiemarkt Mantelzorg in de Stadsgehoorzaal
Gezond

Informatiemarkt Mantelzorg in de Stadsgehoorzaal

  • Redactie
  • 31-10-2023
  • Gezond
Informatiemarkt Mantelzorg in de Stadsgehoorzaal

MAASSLUIS - Zorg jij langdurig voor een familielid, vriend of partner? Of ken je iemand die dat doet? En woon je in Vlaardingen, Maassluis of Schiedam? Dan ben je van harte uitgenodigd om langs te komen op de Informatiemarkt Mantelzorg op vrijdag 10 november van 11.00 tot 15.00 uur in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Op de informatiemarkt vind je snel antwoorden op al je mantelzorg)vragen. Om 11.30 uur is de officiële opening door wethouder Jacky Silos (gemeente Vlaardingen).

Wil je meer weten over werk en mantelzorg? Of heb je andere praktische vragen? Bijvoorbeeld over (zorg)verlof, (financiële) regelingen of (tijdelijke) ondersteuning voor jou als mantelzorger? Op de informatiemarkt staan allerlei organisaties die interessant zijn voor jou als mantelzorger. Zij beantwoorden al je vragen en helpen je graag op weg. Kom gerust langs!

Van 13.30 tot 14.30 uur is er een gratis workshop over de balans tussen zorgtaken, privé en werk. Een goede balans vinden én houden tussen je zorgtaken, privé en werk is niet makkelijk. In deze workshop krijg je tips en ideeën en kun je ervaring uitwisselen met andere mantelzorgers. Kijk voor meer info en om aan te melden snel op: ‘workshop Werk, privé en mantelzorg; balans houden hoe doe je dat?’. 


Minters

Burgemeester Van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →