Categorieën

Service

Inwoners van Maassluis opgelet: onze ouderen hebben u nodig!

Inwoners van Maassluis opgelet: onze ouderen hebben u nodig!
Gezond

Inwoners van Maassluis opgelet: onze ouderen hebben u nodig!

  • Redactie
  • 24-11-2020
  • Gezond
Inwoners van Maassluis opgelet: onze ouderen hebben u nodig!
MAASSLUIS - In De Tweemaster aan het Vondelpark 2 in Maassluis wonen kwetsbare ouderen. Zij krijgen liefdevolle zorg van onze medewerkers. Maar wist u dat De Tweemaster ook kan rekenen op steun van 120 vrijwilligers? Helaas hebben veel van hen het vrijwilligerswerk tijdelijk stopgezet vanwege het coronavirus. We staan daarom te springen om nieuwe vrijwilligers die ons komen versterken en kleur geven aan de dagen van onze bewoners. Sluit u zich bij ons aan?

Veilig en ‘op maat’
Vrijwilligerswerk is mooi en dankbaar werk. Natuurlijk is vrijwilligerswerk bij ons veilig: er zijn heldere maatregelen en u krijgt duidelijke instructie. In een nieuwsbrief praten we vrijwilligers regelmatig bij. En wist u dat vrijwilligerswerk niet veel tijd hoeft te kosten? Onze vrijwilligerscoördinator begeleidt de vrijwilligers en kijkt, samen met u, naar wat bij u past in tijd en werkzaamheden: vrijwilligerswerk 'op maat’. En dat is een succes, we hebben zelfs een vrijwilligster die zich al 38 jaar inzet voor De Tweemaster! 

Voor ieder wat wils
Vrijwilligerswerk is er in vele ‘smaken’. Zo zoeken we vrijwilligers die kunnen helpen in de huiskamers door onze bewoners wat aandacht en gezelligheid te bieden met een gesprekje en een kop koffie of door een spelletje te spelen. Bent u sportief? Dan is het meehelpen bij onze beweegactiviteiten misschien wel iets voor u! Heeft u meer affiniteit met horeca? Dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken in onze mooie Brasserieën. Er is voor ieder wat wils! 

Mooi en dankbaar ‘werk’
Natuurlijk levert vrijwilligerswerk u ook wat op. Om te beginnen veel dankbaarheid en voldoening vanuit onze bewoners; u betekent écht iets voor een ander. Daarnaast heeft u de gelegenheid om contacten te leggen en is er natuurlijk goede werkbegeleiding. Eventuele onkosten vergoeden wij en wij bieden u waardering in de vorm van een jaarlijks kerstpakket. Als de coronamaatregelen het weer toestaan, is er ook een jaarlijkse feestavond en nodigen wij u regelmatig uit voor leuke cursussen. 

Bent u enthousiast? Twijfel dan niet en neem contact op met Lisa Sanders - van IJperen, vrijwilligerscoördinator in De Tweemaster, via telefoonnummer 010 - 591 00 11.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →