Categorieën

Service

Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon samen in Theater Koningshof

Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon samen in Theater Koningshof
Uit

Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon samen in Theater Koningshof

  • Redactie
  • 19-04-2023
  • Uit
Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon samen in Theater Koningshof
MAASSLUIS - De allereerste voorstelling van het nieuwe theaterseizoen van Theater Koningshof is vandaag bekend gemaakt! Vol trots kondigen wij de try-out ‘Papadag bestaat niet’ van Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon aan. De mannen hebben altijd al een keer samen op het toneel willen staan en vanaf januari 2024 is het dankzij producenten Bram Verhaak en Diederick Ensink (De Theaterjongens) eindelijk zover. In de show ‘Papadag bestaat niet’ wordt comedy afgewisseld met persoonlijke thema’s. De tijd vliegt voorbij: vader worden, opa worden, vergeten worden… En hoe willen wij zelf ooit herinnerd worden? Bij Kraaij & Kroon komt alles aan bod. De regie ligt in handen van Joep Onderdelinden. Onderdelinden zal ook, samen met Roel Bloemen, het script schrijven.

Komisch en persoonlijk

Het is voor Johnny en Soy heel bijzonder om samen op het toneel te staan. Zij hebben allebei al een geschiedenis in de entertainmentwereld maar beiden op een andere manier. De diverse kijk van de mannen op bepaalde thema's, met 42 jaar leeftijdsverschil, maakt het komisch maar toch ook persoonlijk. ,,Ik ben natuurlijk al vader en opa geworden. Ik zit al heel wat jaren in deze 'wereld' en het is heel leuk om te zien hoe dat nu bij Soy gaat en dat maakt het dan ook extra bijzonder om samen met hem op het toneel te staan en dit met elkaar en het publiek te delen", aldus Kraaijkamp. ,,Ik ga voor het eerst in mijn carrière comedy spelen. Het is voor mij een grote eer om dit naast Johnny te mogen doen. Ik denk ook dat veel bezoekers zich kunnen identificeren met verhalen uit deze voorstelling en dat is ook wat wij willen bereiken", liet Soy Kroon weten.

Over Kraaij & Kroon

In deze komische voorstelling delen Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon niet alleen hun eigen persoonlijke ervaringen in verhalen, maar kruipen ze ook in de huid van vele anderen in hilarische sketches die een komisch licht schijnen over een aantal onvermijdelijke, actuele en herkenbare thema's. Bestaat papadag eigenlijk wel? Wat kan je vandaag de dag bijvoorbeeld nog zeggen? Wat gebeurt er als een komiek zijn humor is verloren? Hoe word je niet vergeten als je er niet meer bent? Kraaij & Kroon gaan op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Eén ding staat volgens hen als een paal boven water: 'er kán... nee, er móét worden gelachen.'

Kraaij & Kroon – Papadag bestaat niet (try-out)
Zondag 14 januari 2024
Aanvang: 20.15 uur
Tickets via www.theaterkoningshof.nl

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →