Categorieën

Service

Kees van Amstel houdt vluchtweg vrij in het theater

Kees van Amstel houdt vluchtweg vrij in het theater
Uit

Kees van Amstel houdt vluchtweg vrij in het theater

  • Redactie
  • 13-05-2024
  • Uit
Kees van Amstel houdt vluchtweg vrij in het theater

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Op zaterdag 18 mei is cabaretier Kees van Amstel (o.a. Comedytrain, Klikbeet) met zijn theatershow Vluchtweg altijd vrij houden te zien in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. De sterke verhalenverteller met gouden grappen, aldus De Telegraaf, garandeert dat het publiek iets mee zal maken en vooral lachend de zaal zal verlaten. Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop via de Theaterkassa (Schiedamseweg 51, 010 434 05 00) en stadsgehoorzaal.nl.

Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees van Amstel vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd, in ’t onderwijs, maar eigenlijk is de hele wereld nu wel een keer aan de beurt. En wat fijn dat Kees werkelijk van elke situatie iets komisch weet te maken (zegt de Volkskrant).

Ieder die zin heeft om ook even te vluchten wordt van harte uitgenodigd door Kees, want je gaat gegarandeerd iets meemaken. En lachen, veel lachen.

Kees van Amstel met Vluchtweg altijd vrijhouden
Zaterdag 18 mei – 20.30 uur
Kaarten (€ 19,50) via stadsgehoorzaal.nl


Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →