Categorieën

Service

Knallend het jaar uit met Oud & Nieuw in De Kroepoekfabriek

Knallend het jaar uit met Oud & Nieuw in De Kroepoekfabriek
Uit

Knallend het jaar uit met Oud & Nieuw in De Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 12-11-2023
  • Uit
Knallend het jaar uit met Oud & Nieuw in De Kroepoekfabriek

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - In De Kroepoekfabriek kun je weer terecht voor een Oud & Nieuw feestje als vanouds. Na drie jaar zonder Oud & Nieuw evenement, is het poppodium weer dé plek om het nieuwe jaar in te luiden. Lokale DJ’s draaien de beste hits in verschillende genres, waaronder Jasper & Max, bekend van de Super Duper Disco Show en de afsluiter van het Discoterras op het Zomerterras.

Het nieuwe jaar wordt in De Kroepoekfabriek ingeluid met de beste hits, van pop tot rock, van hiphop tot metal, en van 70’s tot hits van nu. Gedraaid door lokale en regionale dj’s, van 00:15 tot 05:00. Vanaf het aftelmoment is er tijd om te proosten en elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Vervolgens knallen de dj’s het nieuwe jaar in met de beste klassiekers en de nieuwste hits. Grote kans dat Eminem, Rage Against The Machine, Beyoncé en Dua Lipa hier op dezelfde avond worden gedraaid.

DJ’s Jasper & Max

De eerste dj’s die bekend zijn gemaakt zijn oude bekenden Jasper & Max, onder andere bekend van de Super Duper Disco Show en de afsluiters van de laatste avond (Discoterras) op het Zomerterras. 

Tickets zijn vanaf nu in de verkoop via de website van De Kroepoekfabriek. Er is tot en met 30 november een beperkt aantal Early-Bird tickets beschikbaar voor €7,50. Vanaf 1 december gaan de tickets voor de reguliere prijs in de verkoop.

Oud & Nieuw in De Kroepoekfabriek

Oud & Nieuw
Zondag 31 december 2023 / Maandag 1 januari 2024
Open: 00:00 | Sluit: 05:00
Early-Bird: €7,50
Voorverkoop: €10,-
Deur: €12,50

Meer info is te vinden op de website van De Kroepoekfabriek

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →