Categorieën

Service

Kom de warmte opzoeken in Theater Koningshof!

Kom de warmte opzoeken in Theater Koningshof!
Nieuws

Kom de warmte opzoeken in Theater Koningshof!

  • Redactie
  • 08-12-2022
  • Nieuws
Kom de warmte opzoeken in Theater Koningshof!
MAASSLUIS - Niet iedereen zal deze winter thuis de kachel aan kunnen zetten. Om de inwoners van Maassluis een beetje te helpen met het besparen op o.a. de energierekening, biedt Theater Koningshof een warme kamer aan. Tijdens de openingstijden van het theater ben je van harte welkom om te genieten van een gezellig, warm samenzijn en leuke spelletjes.

Iedereen is welkom

Iedereen die langs wil komen is van harte welkom. Je hoeft je niet aan te melden, in te schrijven of aan bepaalde eisen te voldoen, je kunt gewoon zo binnenlopen. Voor alle leeftijden hebben we leuke spelletjes op tafel liggen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon komen kletsen, lezen of studeren. Kom jij ook een keer de warmte opzoeken? Maak er een gezellige ochtend, middag of avond van en voel je thuis.

Gemakkelijk te bereiken

Theater Koningshof is gemakkelijk te bereiken. Het theater ligt op loopafstand van metrostation Maassluis West. Kom je met de auto? Tegenover het theater kun je gratis parkeren op het terrein van Winkelcentrum Koningshoek. Je kunt dus ook eerst lekker boodschappen doen, om vervolgens bij ons te komen opwarmen, spelletjes te spelen met de kids of gewoon lekker een kopje koffie te drinken.

Je bent iedere (werk)dag welkom tussen 10.00 en 18.00 uur. Als er voorstellingen of activiteiten in ons theater zijn, ben je ook in de avond en in het weekend van harte welkom. We zien je graag een keer in de Warme Kamer van Theater Koningshof!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →