Categorieën

Service

Kom naar de Doe-Mee-Markt!

Kom naar de Doe-Mee-Markt!
Uit

Kom naar de Doe-Mee-Markt!

  • Redactie
  • 26-04-2023
  • Uit
Kom naar de Doe-Mee-Markt!
MAASSLUIS - Aanstaande maandag 1 mei, in de meivakantie, is er van 10.00 - 16.00 uur een gezellige Doe-Mee-markt in Theater Koningshof in Maassluis. Op deze dag laten organisaties en instellingen uit Maassluis zichzelf zien met een leuke doe-activiteit, zoals ponyrijden, dansen, toneel spelen, geheugentrainen, hockey, lasergamen, schminken, wandelen in de vogelbuurt en nog veel meer.

Op de Doe-Mee-markt kun je kennismaken met de vele organisaties en instellingen die Maassluis heeft, op het gebied van cultuur, sport en welzijn. Er valt van alles te ontdekken en te doen! Alle inwoners van Maassluis, jong en oud, zijn tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom in Theater Koningshof. Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Neem je gezin, familie, vrienden, buren en kennissen mee naar de Doe-Mee-Markt en geniet van een leuke dat vol actieve ontmoetingen.

De Doe-Mee-Markt is een initiatief van #SamenzijnwijMaassluis en wordt georganiseerd in samenwerking met Maassluise maatschappelijke instellingen en sport- en cultuurorganisaties. Meer informatie is te vinden op: www.samenzijnwijmaassluis.nl/pagina/doe-mee-markt-2023

Samen zijn wij Maassluis

#SamenzijnwijMaassluis is gericht op het verbinden van inwoners met elkaar en met maatschappelijke organisaties, sportverenigingen en cultuur in Maassluis ter bevordering van integratie, het tegengaan van eenzaamheid en versterken van de gemeenschappen.

Op www.samenzijnwijmaassluis.nl vind je allerlei informatie zoals een digitale stadsgids met alle maatschappelijke organisaties en diensten die zij aanbieden, maar ook een agenda met vele activiteiten. Alles handig bij elkaar, op één online plek. Maak ook een profiel aan en raak betrokken!

Samen zijn wij Maassluis

, Maassluis

Meer over Samen zijn wij Maassluis →