Categorieën

Service

Kom nieuwjaar vieren in Theater Koningshof!

Kom nieuwjaar vieren in Theater Koningshof!
Uit

Kom nieuwjaar vieren in Theater Koningshof!

  • Redactie
  • 30-11-2022
  • Uit
Kom nieuwjaar vieren in Theater Koningshof!
MAASSLUIS - Ben jij tussen de 14 en 18 jaar en verveel je je ’s avonds wel eens in Maassluis? Sommige dingen zijn voor jou te kinderlijk, maar tot de uitgaansgelegenheden word je niet altijd toegelaten. Gelukkig hebben we nu goed nieuws voor je: Theater Koningshof organiseert een te gek nieuwjaarsfeest voor jongeren uit Maassluis!

Nieuwjaarsfeest in Maassluis

Niet meer eindeloos thuis zitten met je vrienden, maar samen op pad om wat leuks te doen. Hoe fijn klinkt dat?! De voorbereidingen voor het feest bij Theater Koningshof zijn op dit moment in volle gang. Eén ding is zeker: het wordt een feest vol gezelligheid en toffe muziek.

Ben jij tussen de 14 en 18 jaar en houd je wel van een feestje? Bestel dan snel kaarten voor het Nieuwjaarsfeest in Maassluis! Van 21.00 tot 01.00 uur kun je komen dansen op de beats van DJ Captain Jack B, die normaal gesproken in het weekend Café Pulp op zijn kop zet. Om het feest compleet te maken is er ook een te gekke lichtshow tijdens het dansen.

Meer weten?

Op het Instagram account @tk_maassluis delen we regelmatig nieuwtjes over het feest. Volg ons dus om op de hoogte te blijven. Tickets voor het feest koop je voor €6,50 via de website van Theater Koningshof.

Zien we jou 21 januari?!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →