Categorieën

Service

Komt jouw wens in vervulling tijdens Wereld Wensdag?

Komt jouw wens in vervulling tijdens Wereld Wensdag?
Nieuws

Komt jouw wens in vervulling tijdens Wereld Wensdag?

  • Redactie
  • 20-04-2024
  • Nieuws
Komt jouw wens in vervulling tijdens Wereld Wensdag?

MAASSLUIS - Op 29 april is het Wereld Wensdag. Over de hele wereld wordt dan aandacht gevraagd voor het vervullen van bijzondere hartenwensen. Ook in Maassluis wordt aandacht besteed aan Wereld Wensdag.

Een aantal organisaties hebben hun krachten gebundeld. Zij zetten in Maassluis zes wensboxen neer en vragen de inwoners van de stad om wensen in te dienen. Dit kan nog tot en met maandag 29 april!

De wensboxen zijn te vinden in de Bibliotheek de Plataan in Maassluis, de Voedselbank, de weggeefkast in de Plevierstraat 5, De EGMA ‘Krap bij Kast’ aan de G.A. Brederolaan, de weggeefkast bij de Groote Kerk en bij minibieb ‘Leeskabouter’ aan de Neuhuyslaan. Vergeet niet je contactgegevens op je wensbrief te zetten zodat er contact kan worden opgenomen.

Live inleveren

Het is ook mogelijk om je wens ‘live’ in te leveren. Dat kan tijdens de Doe-Mee-Markt in Theater Koningshof op maandag 29 april in de Wensbox bij de stand van de Bibliotheek de Plataan. Bij droog weer kun je 's- avonds nog van 19:30 tot 20:30 uur een wens bij ons indienen in het Vrijheidspark- ontvang dan ook een mooi inzichtskaartje van Marieke van Stralend&Vrij.

Criteria

Er zijn een aantal criteria aan de wensen gesteld. Het mag een wens zijn voor jezelf of voor een ander. Je kunt de uitvoering van de wens zelf niet betalen. De wens is gericht op verbinding en heeft een positief karakter.

Voorbeeld wensen

Heb je inspiratie nodig bij het verzinnen van een wens? Denk dan eens aan: Een uitje in Maassluis, een verjaardagstaart en kaartjes voor een ziek kind, elkaar ontmoeten en samen koffie drinken, met het hele gezin pannenkoeken eten, een verwenpakket voor een hardwerkende mantelzorger, opkikkerkaartjes, een ‘nieuwe’ tweedehands garderobe, een stapel lieve handgeschreven kaarten met de Kerstdagen, er moet iets geregeld worden in de kinderkamer etc.

Op de Doe-Mee-Markt wordt de eerste wens gedeeld die in vervulling gaat. Na 29 april worden de rest van de wensen bekendgemaakt.

Heb je meer informatie nodig? Stuur dan een bericht met Whatsapp via 06-54684290.

Wereld Wensdag in Maassluis wordt mede mogelijk gemaakt door Wensen Vervullen Maassluis, Bibliotheek Maassluis, Maasdelta, Voedselbank Maassluis, Leger des Heils en Stichting Present.