Categorieën

Service

Koning van de Klucht Jon van Eerd in de Stadsgehoorzaal

Koning van de Klucht Jon van Eerd in de Stadsgehoorzaal
Uit

Koning van de Klucht Jon van Eerd in de Stadsgehoorzaal

  • Redactie
  • 16-05-2022
  • Uit
Koning van de Klucht Jon van Eerd in de Stadsgehoorzaal
VLAARDINGEN - Ben je wel (weer) toe aan een avondje ongegeneerd lachen tot de tranen over je wangen rollen? Dan kun je komende zaterdag 21 mei (20:15 uur) je hart ophalen in de Stadsgehoorzaal bij de hilarische voorstelling Harrie neemt de benen van (en met) Koning van de Klucht Jon van Eerd. De voorstelling is, met dank aan de aanwezigheid van Stichting Komt het Zien!, ook te volgen voor blinde en slechtziende mensen middels via een speciale koptelefoon met live verslaggeving.

Het knotsgekke theaterpersonage Harrie Vermeulen (gespeeld door Jon van Eerd) is terug, en hoe! Politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen krijgen de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar, de schurken zijn namelijk niet voor één gat te vangen. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij om de dames op heterdaad te betrappen. De grote vraag is natuurlijk of dit zal lukken… Harrie neemt de benen is hoe dan ook een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde.

Blindentolk Stichting Komt het Zien!

Er is deze avond een blindentolk van Stichting Komt het Zien! aanwezig, die live beschrijft wat er allemaal op het toneel gebeurt. Zo kunnen ook blinde en slechtziende mensen de voorstelling via een speciale draadloze koptelefoon beleven. Zij krijgen vooraf bovendien een speciale inleiding, waarbij de kostuums en het decor beschreven worden en aangeraakt kunnen worden. Reserveren kan via 010 434 05 00 of door online het prijstype 'met blindentolk koptelefoon' te kiezen.

Harrie neem de benen (met Jon van Eerd)
Zaterdag 21 mei – 20:15 uur
Kaarten (€ 31,00) via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/harrie-neemt-de-benen

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →