Categorieën

Service

Maak kennis met het 'complimententeam' van Samen zijn wij Maassluis

Maak kennis met het 'complimententeam' van Samen zijn wij Maassluis
Nieuws

Maak kennis met het 'complimententeam' van Samen zijn wij Maassluis

  • Redactie
  • 21-02-2024
  • Nieuws
Maak kennis met het 'complimententeam' van Samen zijn wij Maassluis

MAASSLUIS - Het is bijna zover… 1 maart is het Nationale Complimentendag! Deze dag draait om het geven van oprechte aandacht en het geven van complimenten aan een ander. Erkenning en complimenten kunnen een grote impact maken. Het geeft mensen energie en maakt ze gelukkiger. En daar doen we in Maassluis met de aanpak #Samenzijnwijmaassluis graag aan mee!

Op vrijdag 1 maart van 10.30 – 12.00 en van 14.00 – 15.30 uur kom je ‘het complimententeam’ van #Samenzijnwijmaassluis tegen in winkelcentrum Koningshoek! Hoe leuk is dat.

Bella Compliment, Tanja Cats van Stichting Present, is samen met de muziekdames van het muzikale trio ‘The Flageolettes’ op 1 maart te vinden in het winkelcentrum. Kom je hen tegen? Loop er dan gerust op af!

Zij gaan graag in gesprek en delen complimenten, een lied, lieve gedichtjes van stadsdichter Marleen Opschoor of heerlijke chocolade harten gesponsord door de HEMA uit op deze dag. Het complimententeam van #Samenzijnwijmaassluis wil graag leuke en positieve ervaringen delen op deze dag. Zien we jou ook?

Kom je het ‘complimententeam’ van #Samenzijnwijmaassluis niet tegen op 1 maart. Ook dan kan je mee doen aan Nationale Complimentendag! Het is makkelijk om hieraan mee toe doen, simpelweg door waardering naar iemand uit te spreken. Kijk eens naar de mensen om je heen en bedenk waarvoor zij een compliment verdienen. En spreek dat uit J. Het kan iets simpels of júist iets specifieks zijn.

#Samenzijnwijmaassluis

Samen zorgen we ervoor dat we op elkaar kunnen blijven rekenen en op elkaar blijven letten! Speciaal daarvoor is de aanpak #SamenzijnwijMaassluis actief. In deze aanpak werken de gezamenlijke sociaal maatschappelijke organisaties, ondernemers en sport- en cultuurinstellingen uit Maassluis actief samen om verbindingen tussen inwoners te stimuleren, de sociale cohesie te versterken, integratie te bevorderen en eenzaamheid tegengaan.

Op www.samenzijnwijmaassluis.nl is hier meer over te lezen!

Samen zijn wij Maassluis

, Maassluis

Meer over Samen zijn wij Maassluis →